GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscopul saptamanii 11-17 iunie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 11-17 iunie 2018

A sta cuminte în banca ta e de preferat săptămâna aceasta! Ai nevoie de puțină liniște pentru a restabili echilibrul în viața ta. Stai pe margine, retrage-te în planul doi, nu te implica în evenimente care te-ar putea stersa. Chiar dacă unii nu înțeleg de ce taci și de ce nu faci nimic, tu consideri că e atitudinea cea mai potrivită pentru a înțelege lucrurile corect, de pe margine. Dacă ai fi direct implicat, nu ai putea înțelege clar situația.

Suspiciunile, temerile, grijile care te macină acum sunt un semnal de alarmă pe care intuiția ți-l transmite ca să nu te aventurezi, să nu exagerezi în nicio direcție, ci să aștepți cuminte, în banca ta, momentul cel mai bun pentru a acționa. Stând pe tușă, vei vedea mai ușor și hibele, și punctele forte.

Intervalul dintre 14-17 iunie trebuie tratat cu moderație și modestie în orice plan al vieții.