NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI. Horoscopul saptamanii 23-29 iulie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 23-29 iulie 2018

Te gândești de ceva vreme la o mare schimbare de direcție în viața ta și ai tot pregătit terenul pentru marele eveniment, ceva nou mai adaugi și săptămâna aceasta. Încă o cărămidă la edificiul pe care îl clădești etapă după etapă.

Poate nu ai ajuns încă la capătul acestor eforturi ci ești încă pe drum, dar ești mulțumit de noul detaliu pe care îl așezi lângă toate celelalte ce creează marele tău proiect de perspectivă. Mai înveți ceva, mai aduni o diplomă, mai afli o informație, mai faci un pas înainte iar cândva toate aceste detalii se vor uni în cea mai constructivă formă pentru cariera ta.

Practic, tu singur îți clădești succesul, ai la dispoziția ta toate uneltele, dar, ca orice proiect major, încetul cu încetul se face oțetul.