GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscop saptamanal ACVARIA
SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Ca un copil, reușești să te bucuri de lucrurile cele mai neînsemnate, pe care altădată nici nu le observi. Poate e o atitudine bună pentru a descoperi chiar și cele mai mărunte motive de fericire. Te bucuri de un copac înflorit, de o întâlnire banală în magazin, de un mesaj primit de la cineva de departe, de pregătirea mesei de Paște, toate sunt lucruri mici, dar de o semnificație cu totul specială pentru sufletul tău.

Nu te vei crampona, săptămâna aceasta, nici de marile probleme ale omenirii, nici de grijile care oricum nu dispar niciodată, nici de fleacurile care te stresează zi de zi, ci, dacă vei reuși să te cobori la nivelul copiilor care văd un motiv de a râde și de a se juca absolut din orice, te vei simți bine!

Un gândăcel pe o ramură sau prima ridiche mâncată anul acesta sunt motive de fericire totală, ca atare caută-le în jurul tău, pentru că sunt sute! Lasă copilul din tine să se manifeste și să descopere frumusețea lumii în orice, apoi menține acest tonus toată săptămâna!


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria