GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Ai la dispoziție o paletă foarte largă de soluții la problemele cu care te confrunți, ca atare nu te limita la o singură variantă, la prima care se ivește. Mai încearcă și așa, și așa, ca să fii sigur că ai găsit soluția cea mai bună. Rareori ai de ales, așa ca acum, dintre mai multe variante la fel de bune, deci, dacă tot ai timp și alternative la dispoziția ta, folosește-te de șanse.

E ca și cum ai mai multe prăjituri pe tavă și tu le respingi din start, luând, modest, doar una, fără să le guști și pe celelalte. Sigur, e doar o comparație simbolică, dar cam așa e viața ta de săptămâna aceasta.

Ca un câmp de flori cu o mulțime de floricele colorate și parfumate cât vezi cu ochii, încât ai putea s-o alegi pe oricare, ca atare nu te opri la marginea câmpului la prima floricică, ci adâncește-te: cine știe ce găsești mai încolo?