NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Banii se împart la doi sau… se dublează, depinde de șansă! Pentru că pot veni bani din două surse diferite exact când aveai mai mare nevoie de ei, dar se poate și invers, ca ceea ce ai să fie cheltuiți în două direcții diferite. Numai tu știi cum îți gestionezi bugetul, ca să mulțumești și capra și varza, deci încearcă să-ți aduci la zi cele mai vechi datorii, ca să îți recapeți echilibrul financiar, încetul cu încetul.

Mai greu va fi în cazul în care, la un buget și așa limitat, apar alte cheltuieli neprevăzute, dar obligatorii și să trebuiască să intri în rezerve pentru a te achita de datorie. Golul rămas va fi greu de acoperit, dar dacă e musai.. e musai!

Dacă lucrurile stau exact invers, adică să apară surse de venit în plus, niște bani neprevăzuți de undeva, returnarea unui împrumut dat cuiva cândva, sau orice alt gen de ban suplimentar bine venit, fericirea ta e maximă, pentru că vei ști să folosești acei bani într-un sens foarte profitabil.

Mai mult chiar: investițiile tale de acum vor face pui deci… n-ar fi rău să te gândești cum să-i pui la dospit, fără a pretinde rezultate imediate. Cu cât e mai lungă perioada de așteptare, cu atât mai bune vor fi roadele finale, ca un cont de economii cu scadența peste vreo 2 ani, nu luna viitoare!