NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 17-23 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 17-23 decembrie 2018

Ești ca un meteorit care arde la intrarea în atmosferă! Ești pe ultima sută de metri a unui proiect care, o vreme, probabil nu a mers așa cum ai fi dorit, dar dintr-o dată, se aprind toate motoarele și încep să tureze la capacitate maximă pentru a ajunge, în cel mai scurt timp, la rezultatele visate.

Aproape că nu mai sperai că se poate face ceva, aproape că trecuseși acel plan pe linie moartă, spunând că, dacă n-a mers tot anul, n-o să mai meargă deloc, dar, surpriză: totul ia amploare și încep să se miște repede-repede spre scopul propus.

Duci la îndeplinire în doar câteva zile ceea ce n-a ieșit un an de zile, deci nu renunța niciodată la un proiect dacă, o vreme, nu mai dă semne de viață. Fă acum acei pași care te duc la succes, chiar dacă nici tu nu mai sperai că mai sunt șanse, și investește tot ce ai mai bun pentru marele scop.

Ai toate șansele să-l vezi atins, dar cu un consum de resurse imens, cât pentru toată perioada care a trecut de când l-ai început, de aceea spuneam că arzi precum asteroidul la intrarea în atmosferă: mii de ani a rătăcit prin Univers, iar dintr-o dată ia foc și își atinge punctul de maxim!