NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Nu ești singur într-o problemă care a început să te apese din greu! Nu încerca să duci singur povara aceea de gânduri, de griji, de probleme, ci acceptă alături de tine oamenii care pot juca roluri cheie pentru ca tu să scapi din această zonă complicată. Ajunge doar să recunoști că ai nevoie de ei, să le ceri ajutorul, pentru că nimeni nu va bate la ușa ta să te întrebe dacă ai sau nu nevoie de instrumentele pe care ei le dețin.

Poate au trecut și ei prin asta, poate așa îți întorc și ei ție unele servicii sau poate aceasta e meseria lor. Primește îndrumarea celor care țin la tine și care știu ce trebuie făcut, deci sună un prieten, cere, cheamă spre tine ajutoarele cele mai adecvate în situația de față.

Ajunge doar să strigi după ajutor și, din toate direcțiile, vor apărea cei care îți sunt cu adevărat prieteni și te pot înconjura cu grija lor, ca un scut protector. Singur e imposibil, alături de ei e mai ușor!