GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, ieși in lume, cunoaște oameni noi, socializează, extinde-ți cât mai mult orizonturile, pentru că acum te simți cel mai bine doar în medii foarte populate și foarte pestri’te. Fiecare om e diferit și îți place să interacționezi cu cât mai mulți ca să descoperi unicitatea lor. Poți participa la evenimente colective, la care se adună multă lume și nici ție nu-ți vine a crede ce ușor găsești subiecte comune de conversație, cât de repede te integrezi, cât de bine se leagă noile relații. Vei încheia săptămâna cu o colecție întreagă de noi contacte pe care, cândva, le vei folosi în beneficiul tău.

Poate fi chiar momentul unei mari realizări care te scoate mai mult în fața tuturor, deci lumea va afla despre tine acum în alți termeni decât înainte. Șanse de afirmare, de evidențiere, de succes? Destule, totul e să le ieși în întâmpinare și să arăți cine ești!

NU-ți arăta varsta, nu accepta faptul că ai fi mai bătrân – hai să spunem mai matur – decât alții, pentru că, în interiorul tău, te simți foarte tânăr. Nu trebuie să te comporți mereu cu acea maturitate specifică vârstei pe care o ai – că ai 30 sau că ai 70, tot despre experiență de viață e vorba aici – deci dezbracă haina omului matur și plin de griji.

Joacă-te un pic, distrează-te un pic, mai copilărește și tu, cât îți permiți, pentru că viața nu e doar o listă de sarcini. Poate fi și o listă de momente de relaxare și dacă te uiți prea mult la vârsta pe care o ai, pierzi din vedere motivele de bucurie. Comportă-te, săptămâna aceasta, ca și cum ai avea cu vreo… 20 de ani mai puțin și ai să te simți super!


LEPIDOLIT