GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Dacă vrei să obții ceea ce ți se cuvine – inima cuiva drag, un post mult visat, o poziție superioară celei actuale, câștig de cauză într-o competiție – trebuie să ai curajul de a face un pas în față și, mai ales, să ceri ceea ce vrei să obții. Nu-ți va oferi nimeni pe tavă, nu te va întreba nimeni dacă-l vrei, ci e nevoie de curaj nebun pentru a ieși din anonimat sau din zona de confort și a spune: eu sunt cel mai bun!

Luptă deci pentru victoria la care visezi, dă-i pe toți la o parte, laudă-te dacă e nevoie, bate-te și cu pumnul în piept, intră în cursă, pentru că e nevoie și de forță de convingere, și de tărie de caracter, și de energie la cote maxime, deci cam tot ceea ce, de obicei, nu prea folosești.

Scoate leul din tine la iveală, înăbușă mielușelul acela amabil și cuminte! Adu-ți aminte că în tine sunt doi pești: unul care coboară să se ascundă la fundul lacului, și altul care se luptă să urce împotriva curentului. De data acesta cel puternic trebuie să preia conducerea, deci scoate-l la înaintare doar pe el! Treci la fapte, nu mai sta pasiv pe margine, așteptând o minune! Minunea o faci chiar tu!