NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Pesti
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Pui multă pasiune în tot felul de activități prin care alții au ceva de câștigat, nu neapărat tu, dar o faci cu dăruire, cu devotament, convins că așa poți aduce zâmbetul pe chipul unor persoane care chiar au nevoie de ajutor.

Poți participa la tot felul de acțiuni caritabile, umanitare, dăruiești cu bucurie, cu inima deschisă, chiar dacă știi că e doar un consum imens de resurse, fără a primi nimic în schimb. Nimic altceva decât satisfacție sufletească.

Faci tot ce-ți stă în putere pentru că știi că din această imensă investiție de resurse – de energie, de timp, de grijă, de afecțiune – altul depășește cu brio un moment dificil și nu te mai uiți la tine.     Să fie sacrificiu de sine? E posibil, dar te dedici întru totul convins că acesta e rolul tău în acest moment: acela de a fi de ajutor! Chiar și pe gratis, oferi pe tavă tot ce este altuia de folos.