GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * HOROSCOP 2019 * Iubire Cuplu Familie.Horoscop 2019

Zodia Peștilor


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Iubire * Cuplu * Familie


Nodul Nord în zona sentimentelor e un fel de profesor blând care îți poate aduce aminte de vremuri de demult ale vieții tale sentimentale, de anii de început ale relației tale în care ești implicat, de visele sentimentale pe care ți le-ai făcut cândva, poate cu șansa de a le reînvia, de felul cum priveai iubirea în alte timpuri sau poate chiar readuce la lumină emoții și trăiri pe care le credeai uitate, abandonate, pierdute: o fostă iubire sau sentimentele care stau la baza relației din care faci parte și pe care le-ai cam îngropat în rutina de zi cu zi. Readu-le la lumină și realimentează focul, nici nu știi ce renaște!

Totuși, opozițiile pe care Nodul Nord le va face, anul acesta, cu planetele grele din Capricorn – aspecte unicat în viață – îți atrag atenția că ceva trebuie reparat, ceva trebuie așezat pe un făgaș mai sigur în viața sentimentală, și acest lucru se poate face cu răbdare, cu toleranță, cu încredere reciprocă, luând-o de la capăt, la nevoie. Umbli la origini, la punctul de start al iubirii, nu contează prea mult nivelul la care ai ajuns sau încotro mergi, ci de unde ai plecat cândva, deci trecutul te cam prinde din urmă, cu bune sau mai puțin bune.

Un moment interesant pentru inima ta ar putea fi luna ianuarie, când Jupiter și Venus își dau întâlnire în Săgetător, ceea ce ți-ar putea aprinde un pic sentimentele, visele, speranțele de viitor, deci te implici în iubire cu mai multă pasiune sau chiar faci lucruri pe care n-ai avut curaj să le faci de multă vreme. În martie-aprilie, Venus trece prin zodia ta și îți alimentează sentimentele, cu un punct de maxim atunci când Venus se va întâlni cu Neptun.

Dar tot momente interesante vor fi și în luna iulie, când trecutul revine în actualitate și îți cere ori să repari ceva din urmă, ori să ștergi o amintire neplăcută, ori să readuci la lumină emoții uitate. Cât despre viața de cuplu, ea poate avea mult de câștigat în august-septembrie, de exemplu, când multe se pot repara în viața conjugală, dacă pui preț pe ceea ce transmite mintea, combinat cu ce transmite inima.