GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * HOROSCOP 2019 * Atmosfera generala.Horoscop 2019

Zodia Peștilor


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Atmosfera generala


Ar trebui să meargă toate foarte bine, anul acesta, când îl ai pe Jupiter în cea mai înaltă poziție a cerului și pe Neptun în zodia ta… Așa ar trebui, da, dar nu din primele luni ale anului, când exact aceste două planete care ar putea să te susțină de minune, formează o cuadratură care durează câteva luni și care îți cam încețoșează orizonturile. Vrei multe, dar nu prea știi ce vrei sau nu știi cum să ajungi la împlinirea acestor mari vise, ca atare încearcă să păstrezi contactul cu realitatea, pentru că ești predispus la iluzii, castele de nisip, decepții.

Nu ești în cea mai bună formă emoțională și psihică, ești mai sensibil, mai influențabil, nu te simți în largul tău întotdeauna, ceea ce poate genera, trecător, și frustrări, emoții negative, frici ciudate. Frică de viitor, de exemplu!

Luna neagră în casa XII, până în luna mai , îți sensibilizează psihicul, deci ai grijă ce planuri faci.  Privești spre viitor cu o vagă teamă că nu va ieși nimic, că nu știi încotro s-o iei, deci da, e un an ceva mai sensibil pentru tine. În luna mai, Luna Neagră intră în zodia ta, ceea ce, iar, nu e un eveniment astral prea fericit, și gândește-te că nu a mai trecut pe aici de prin anul 2000, deci e o vizită rarisimă și nu prea plăcută.

Ai grijă deci încotro mergi, ca nu cumva să fii mânat de iluzii, planuri imposibile sau exact invers, să nu fii cumva frânat de multele tale temeri care nici măcar nu te lasă să încerci ceea ce îți propui, spunând prea repede: renunț!

Ține minte că îl ai, totuși, pe Jupiter în cea mai bună poziție din ultimii 10 ani, profită de auspiciile sale bune pentru a lupta, pentru a-ți recăpăta optimismul, elanul, încrederea în tine însuși, în ceilalți, în destin, în divinitate… în caz că le-ai cam pierdut pe parcurs.

Ce-i drept, Jupiter, care deși e acolo sus, la apogeul său, nu formează cu Soarele Peștilor cele mai benefice aspecte, de aceea poți considera că 2019 e un an cu multe provocări, cu multe șanse, dar nu ți se oferă nimic pe tavă, pentru toate ai de muncit și de învățat. Dar ești totuși ocrotit de noroc!