GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI * HOROSCOP 2019 * Cariera Job BaniHoroscop 2019

Zodia Peștilor


 Inapoi GENERAL IUBIRE & FAMILIE CARIERA & BANI


Cariera * Munca * Job * Bani


Jupiter în zona carierei este, în principiu, un garant al succesului, dar, așa cum ai citit deja, succesul nu vine pe gratis, nici din cer! Vine cu efort, având curajul să ieși dintr-o oarecare zonă de confort în care poate te-ai complăcut în ultimii ani, sub iluzia stării de bine pe care Neptun, guvernatorul tău zodiacal, ți-a dat-o de când s-a mutat în ograda ta.

Acum ți se zguduie un pic visele, planurile, scopurile profesionale, aspirațiile, idealurile… pentru că Jupiter îți cere mai multă acțiune, nu doar visare. El îți spune să mai pui ceva la temelia pregătirii tale profesionale, să mai obții un drag, o diplomă, un atestat, să mai înveți ceva, să-ți extinzi orizonturile, să faci un pas mai sus în dezvoltarea ta personală sau profesională, cu alte cuvinte, să nu te complaci în zona în care stai binișor de ceva vreme. Succesul vine, dar punând mâna pe carte sau… pe lopată, adică să treci la fapte, nu doar să-ți imaginezi că-ți dorești ceva încă intangibil.

Cu Luna neagră în zodia ta, după luna mai, nu vei fi cel mai curajos om, nici cel mai sigur pe sine, punctele tale sensibile vor cam ieși la suprafață, dar nu pentru a te rușina cu ele, ci ca să lucrezi la ele, să le repari, să scapi de ele! Jupiter în Săgetător e un bun profesor de viață, și te poate îndruma spre un nivel superior în cariera ta, dacă și numai dacă lupți cu propriile frici, limite, slăbiciuni!

Financiar vorbind, ar trebui să pornești anul cu idei bune, profitabile, care ar merita puse în aplicare acum, pentru că cele două planete aflate umăr la umăr în Berbec – Marte și Uranus – nu vor mai fi aici, în această configurație, niciodată deci clar că te îndeamnă să faci lucruri nemaifăcute, să iei decizii, să iei inițiativa, să lași spiritul întreprinzător să te conducă, spre un alt nivel financiar. Dacă n-ai făcut deja asta în ultimii 7 ani – o afacere, un business, o activitate aducătoare de bani – mai ai timp acum, în februarie-martie!

Uranus în Taur te va ajuta să-ți lărgești sfera de cunoștințe, și ca informații pe care te poți baza, și ca relații la care poți apela, deci încearcă să fugi de zona de confort călduț, și să iei puțin taurul de coarne, ca să faci niște pași mai sus în viața ta, pe toate planurile. Ești destul de bine susținut să crești, să te dezvolți, dar ți se cere și un dram de efort și încredere. În tine, în lume, în destin, în… Dumnezeu!