GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PENDULUL SIDERIC – prietenul secret pentru descoperirile tale

PENDUL SIDERIC DIN CRISTALE NATURALE



Pendul sideric. Pendul sideral. Pendul radiestezic.


Pendulul sideric este un instrument divinatoriu, folosit in comunicarea mediumica. Este folosit si in radiestezie, la fel ca ansa. Este o metoda de divinatie cu ajutorul pendulului, excelenta pentru raspunsuri cu DA si NU.

Instrument recomandat: terapeutilor, cautatorilor de comori, cautatorilor de izvoare subterane, fantanarilor, radistezistilor, practicantilor de arte divinatorii, mediumurilor.

Folosit, inca de pe vremea romanilor, pendulul a fost impus in 1802 de catre profesorul Gerboin din Strassburg.

Pendulul sideric este un obiect greu agatat de un lant care formeaza un instrument ce poate localiza un anumit obiect sau loc sau poate oferi raspunsuri la intrebari personale.

Ca instrument, consta intr-o greutate uniforma, atarnata de un fir suficient de lung si de puternic (poate fi snur, lant), sar suficienrt de fin pentru a fi tinut de doua degete.  Inainte, multi isi utilizau chiar ceasul de buzunar pe post de pendul. Astazi se prefera greutatile din cristal, sticla, metal, ebonita sau fildes – sau chiar o verigheta – atarnate de diverse fire textile sau de lantisoare (de argint, de aur).

CUM SE FOLOSESTE PENDULUL?

Pendulul se tine intre degetul mare si aratator.

Tineti cotul sprijinit de un suport fix – pe o masa – daca lucrul cu pendulul se face deasupra unei grile de raspunsuri, a unei harti, a unei fotografii, a unui obiect mic – sau cu bratul indoit la 90 de grade, daca se face deasupra solului, peste obiecte mari, cursuri de apa, cautare de obiecte, fluxuri de energie in incapere etc.

Se stabileste mental sensul miscarii.

Nu exista o regula fixa legata de sensul de miscare a pendulului. Sensul miscarii este o conventie informationala intre practicant si instrument.

Pentru a stabili sensul miscarii, se fac diverse incercari folosind adevaruri certe – Eu ma numesc X? Azi e marti? Afara ploua? – iar oscilatia oferita ca raspuns de pendul este considerata DA sau NU in functie de realitate.

Pendulul poate sta nemiscat secunde sau chiar minute in sir pana intra in conexiune cu practicantul.

La un moment dat, poate capata o oscilatie liniara, conform convenitiei descrise anterior.

Cand indica o descoperire incepe sa se miste.

Daca s-a gasit obiectul cautat sau raspunsului asteptat, pendulul capata o miscare: ori circulara (fie in sensul acelor de ceasornic, fie invers), ori liniara (sus-jos sau dreapta-stanga), conform conventiei initiale.

Nu numai amplitudinea miscarii are valoare informationala, ci si directia, dar directia miscarii este stabilita de expreimentele de la inceputul lucrului cu pendulul.

Se poate aplica asupra intrebarilor UNDE si CINE sau la care se poare raspunde cu DA si NU.

La intrebari care incep cu UNDE si CINE, se poate lucra cu pendulul deasupra hartilor (unde se afla persoana X? unde s-a ascuns pisica mea? unde am lasat geanta?), fotografiile clare si intregi ale unei persoane (de ex: unde se afla localizata boala persoanei X?), fotografii de grup (care persoana din acest grup este profesor? etc), in spatii inchise (cautare de obiecte sau puncte de energie negativa/pozitiva in locuinta) sau deschise (cautarea de izvoare subterane, obiecte pierdute in curte, obiecte ingropate, reteaua Hartmann).