GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PELERINAJ | FRANTA | Le Puy en Velay | Capela Saint Michel.

Urmareste-ne colectiile de fotografii pe:
INSTAGRAM: www.instagram.com/dana.onmyway/ 
FACEBOOK: www.facebook.com/dana.onmyway/
FRANTA | Le Puy en Velay

Capela St. Michel D’Aiguilhe

Locație: Le Puy-en-Velay, Auvergne, Franta

Capela Saint-Michel d’Aiguilhe se afla pe o stanca in mijlocul orasului Le Puy-en-Velay, Franța, ce ofera o nota cu totul aparte acestui loc. Arata diferit din orice unghi ai privi-o sau in diverse anotimpuri. Am avut ocazia sa o vad si pe soare, si sub nori, si toamna si primavara, si arata superb de oriunde ai vedea-o.

La capela se ajunge urcand la pas 268 de trepte sculptate în roca vulcanica. Capela micuta este dedicata arhanghelului Mihail si a fost construita în 969 pe un con vulcanic de 80 de metri, in mijlocul orasului (pe care se vad inca urmele vechilor eruptii) ceea ce o pune foarte frumos in evidenta. Un loc intim, micut, in interiorul caruia te poti ruga in liniste, cu o muzica in surdina cu iz angelic.

Pe parcurs, urcand scarile, ajungi si intr-un loc in care, candva, se afla o alta capela, dedicata altui mare arhanghel, Sf. Rafael, dar acum nu a mai ramas aici decat o placa de piatra.

Cand ajungi sus, privesti de jur imprejur orasul si pe o alta stanca, in zare, vezi statuia din fier a Fecioarei Maria, langa frumoasa catedrala Notre Dame – punct de plecare pe unul din trasele din vestitul Il Camino de Santiago de Compostella – iar pe un alt deal este statuia de piatra a Sf. Iosif. Aceste 3 puncte de interes, pe 3 inaltimi diferite din oras, transforma locul intr-un peisaj pitoresc unic.

DESCOPERA ACEST LOC IN GALERIA FOTO ©dana.onmyway


Urmareste-ne colectiile de fotografii pe:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dana.onmyway/ 
FACEBOOK: https://www.facebook.com/dana.onmyway/