GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Impliniti anul acesta 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 de ani? Jupiter va ofera un bonus

HOROSCOPUL LUI JUPITERValabil pentru cei care implinesc anul acesta 12, 24, 36, 48, 60, 72, 84 de ani

Anul acesta, JUPITER incepe un nou ciclu Jupiter.


Jupiter se intoarce in locul de unde a plecat la nasterea dv., eveniment astral care are loc ciclic o data la 12 ani.
Este un moment foarte important pentru cei nascuti in anii si lunile in care Jupiter a mai traversat zodia SCORPIONULUI si anume

2005-2006, 1993-1994, 1981-1982, 1969-1970, 1958-1959, 1946-1947, 1934-1935

(trebuie verificata totusi perioada exacta, pentru ca Jupiter a traversat Scorpionul doar in anumite luni din acei ani)


Intoarcerea lui Jupiter in pozitia in care se afla la nastere reprezinta un punct de referinta pe harta dv., deoarece are loc un aspect extrem de rar intr-o viata de om si care – la fel ca trecerea lui Jupiter prin zodia natala (deci peste Soare) sau ca peste Ascendent – are o conotatie cu totul aparte asupra dv.

Odata la 11-12 ani, Jupiter se intoarce in punctul sau de start, asa cum se afla el la nasterea dv., si fiecare final de ciclu jupiterian (implicit e si inceputul unui alt ciclu), este un nou start in viata, precedat de o recapitulare a ultimilor 12 ani. Priviti inapoi sa vedeti ce s-a intamplat in ultimii 12 ani – de la ultima conjunctie jupiteriana ce a avut loc in intervalul 26.10.2005-24.11.2006 – si propuneti-va noi teluri de atins in urmatorii 12. Viata unui om se imparte, iata, in mari cicluri jupiteriene de 12 ani, astfel incat la 12, 24, 36, 48 etc de ani viata sa capata un alt sens, o alta energie, un alt ritm de evolutie. Dv. sunteti, iata, intr-un astfel de punct cheie, ceea ce ofera conditiile favorabile unui nou inceput. Cand Jupiter este conjunct cu propria pozitie de la nastere, incepe un nou ciclu jupiterian in viata dv., aducand noul si energia benefica in toate planurile vietii.

Este recomandabil sa nu incepeti nimic nou sau important pentru viata dv. cu cateva luni inainte de inceputul unui nou ciclu jupiterian, ci sa lasati cele mai importante evenimente, decizii, directii, initiative, proiecte pentru momentul imediat urmator acestei conjunctii. Evitati sa faceti mutari spectaculoase, sa luati decizii capitale in perioada dinaintea acestui eveniment astrologic, ci lasati totul pentru acest moment benefic de care nu aveti parte decat o data la 12 ani. Este ca si cum, dupa 12 ani de evolutie, va nasteti din nou, oferindu-va o noua sansa de progres pe toate planurile, o noua portie de energie si curaj pentru a va infaptui planurile cele mai importante.

Veti simti ca viata dv. capata o alta perspectiva, mai luminoasa, mai optimista, deci profitati de energia lui Jupiter ce se va resimti incepand cu lunile specificate. Ati putea deveni mult mai interesat de legislatie, justitie, medicina, religie, spiritualitate, esoterism. filosofie, limbi straine, cultura, calatorii, turism. Poate fi un moment bun pentru o calatorie importanta – peste hotare – pentru inceperea unui nou studiu, pentru extinderea orizonturilor culturale si geografice, pentru contacte cu biserica sau religia, pentru descoperirea unui nou domeniu de studiu, pentru lecturi deosebite, pentru intalnirea cu un ghid spiritual, pentru descoperirea unei noi vocatii sau a unui nou ideal de credinta, pentru descoperirea misiunii acestei vieti, pentru sanse deosebite, pentru distractii, petreceri, timp liber, sport, turism, excursii, vanatoare, pentru victorii in procese, pentru intrarea la facultate sau pentru o noua specializare, pentru emigrare sau mutare in strainatate, pentru schimbari majore de destin, pentru inceputuri majore, pentru evenimente rare sau reformatoare.

In anul in care Jupiter se intoarce la pozitia sa de la nastere, poate avea loc un eveniment care va poate schimba cursul vietii, chiar daca nu va veti da seama imediat de acest impact asupra dv., ci abia peste cativa ani, cand veti face o trecere in revista a vietii dv. Totusi, exista riscul ca in aceasta perioada sa va lasati dus de val, facand totul mai mult decat ar trebui: cheltuieli excesive, exces de zel, excese alimentare, excese de tot felul.


RECOMANDARE:
Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta JUPITER este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.