GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Leii la întâlnirea cu sensul vietii lorNODUL NORD SI SENSUL VIETII

Leii la intalnirea cu destinul

între 29 APRILIE 2017 – 15 NOIEMBRIE 2018


SPECIAL pentru cei nascuti in LEU:

In acest interval, Nodul Nord va trece, pe harta natală a Leilor, peste Soarele lor, formand o conjunctie extrem de rara – care are loc o dată la 18 ani, ultima trecere a Nodului Nord prin Leu a avut loc in 1999-2000.

Pentru Leii de final de zodie evenimentul are avut loc in 2017, pentru cei de mijloc de zodie undeva intre 2017-2018 iar pentru Leii de inceput de zodie – in 2018.

NODUL NORD CONJUNCT CU SOARE poate aduce un eveniment de destin prin care viata dv. capata o alta culoare. Atunci veti cunoaste o alta fateta a propriei dv. personalitati, poate in alte conditii de viata, in care energia dv. devine maxima, cheful de a trai la fel si descoperiti dintr-o data ca o latura a personalitatii dv. nu a fost suficient folosita.

Va fi momentul revelarii unei alte identitati, practic dupa acele luni descoperind ca ati devenit altul. Din 18 in 18 ani vi se aduce aminte care e drumul dv. in viata, vi se da o lectie de destin prin care trebuie sa rectificati ceva din directia pe care mergeti.

Va fi un moment in care mana destinului intervine din nou in viata dv. pentru a va oferi o lectie de viata profunda si cu urmari semnificative. Orice e posibil atunci, si daca priviti putin in trecut si analizati retrospectiv acelasi eveniment ce a avut loc acum 18 ani. Meditati putin asupra acestui moment din trecut pentru a sti cam in ce fel un astfel de eveniment astrologic va poate schimba viata, pentru ca el nu poate trece neobservat, descoperind, in timp, ce urmari a lasat.


SPECIAL pentru cei care au Ascendentul in LEU:

In acest interval, Nodul Nord va trece, pe harta natală a Leilor, peste Ascendentul lor si mai apoi prin casa I, tranzit care are loc o dată la 18 ani. Ultima trecere a Nodului Nord prin Leu a avut loc in 1999-2000.

NODUL NORD IN CASA I poate aduce premisele unor evenimente de destin prin care drumul dv. in viata se poate schimba. Apare o alta viziune, alta perspectiva de a privi viata, un alt mod de viata, simtind nevoia unei afirmari totale a propriei vointe. Faceti totul numai cum vreti dv. si scoateti la iveala ce aveti mai bun.

Personalitatea proprie capata contur, aratati lumii o cu totul alta persoana, si sunt posibile schimbari de identitate (va schimbati numele, imaginea, aspectul fizic) sau de comportament. Descoperiti talente pe care nu stiati ca le aveti sau vi se confirma acele calitati pe care nu ati avut curajul sa le scoateti la iveala.

Luati initiativa, deveniti altul si iesiti in lumina. Apar suficiente oportunitati de a va elibera de complexe si a va manifesta cu mai mult curaj. Va descurcati pe cont propriu si toate deciziile pe care le luati pot avea succes. Deschideti usa catre lume si pasiti afara cu incredere in fortele proprii. Acum este imperativ sa va afirmati si sa aratati cine sunteti cu adevarat, singur, fara ajutorul nimanui.


Citeste mai departe:
Nodul Nord in Leu Nascut/Ascendent in Leu
Indemnul perioadei Accentul perioadei Lectiile perioadei