GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Întâlnire rară cu destinul. Nodul Nord în Leu

NODUL NORD PRIN LEU

29 APRILIE 2017 – 15 NOIEMBRIE 2018


Nodul Nord nu este o planeta, nici o zodie, ci este un punct virtual pe cer care desemneaza directia care ne implineste pe noi ca oameni, care ne ajuta sa ne indeplinim misiunea pe pamant. Nodul Nord atrage atentia asupra lectiilor de viata, asupra obligatiilor noastre ca indivizi, si asupra sensului pe care, odata si-odata, trebuie sa-l urmam.

Cand intra in scena Nodul Nord, se poate spune ca tot ce se intampla in aceasta perioada in viata noastra are un rol masiv, marcant, profund in destin, ne poate schimba viata sau poate repara unele situatii mai vechi in care ne-am abatut de la calea predestinata. Destinul pune accent pe acele aspecte care ne sunt date „de sus” si ne ajuta sa revenim pe linia implinirii noastra depline ca fiinte umane pe acest pamant. Nodul Nord accentueaza amprenta destinului si marcheaza unele momente de referinta in destin.

Trecerea Nodului Nord printr-o zodie dureaza aproximativ 1,5-2 ani si se repeta ciclic odata la aprox. 18 ani, deci ultima vizita a Nodului Nord prin LEU a avut loc intre 17 SEPTEMBRIE 1998 – 5 APRILIE 2000. Este un moment foarte important, ce are loc o data la 18 ani in viata oricarui om, dar acum in prim plan sunt LEII.


In prezent, mai precis intre 29 APRILIE 2017 – 15 NOIEMBRIE 2018, Nodul Nord traverseaza lent zodia LEU, deci, in prim plan, se afla nativii LEU. Cat timp Nodul Nord trece printr-o anumita zodie, el urmeaza sa se intalneasca, pe zodiac, cu Soarele celor nascuti in zodia respectiva, deci de data aceasta, Leii trebuie sa se pregateasca pentru evenimente de destin!

Citeste mai departe:
Nodul Nord in Leu Nascut/Ascendent in Leu
Indemnul perioadei Accentul perioadei Lectiile perioadei