GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

MESAJUL INGERILOR pentru saptamana 27 APRILIE – 3 MAI 2020

Mesajul de saptamana aceasta vine de la:

ARHANGHELUL HANIEL

”Ai încredere și urmează-ți pasiunea renăscută din viața sentimentală și profesională.”

Arhanghelul HANIEL mai este cunoscut cu numele Hanielle, atribuindu-se o energie feminină. Numele lui înseamnă: Grația lui Dumnezeu, Bucuria lui Dumnezeu, Gloria lui Dumnezeu

Misiunea sa divină este să ofere cunoaștere spirituală, iluminare, să ne deschidă spre spiritualitate, dar să ne învețe și iubirea tandră, caldă, blândă.

În imagine, are o lumânare în vârful sceptrului, în alte imagini apare cu un felinar, semn că el ne aduce pe pământ iluminare divină, ne face lumină în mintea și suflet prin credință și deschidere spre Dumnezeu.

Ceea ce ne îndeamnă arhanghelul Haniel săptămâna aceasta e să reaprindem în noi o pasiune, o bucurie, o plăcere, un scop, un vis personal. El e posibil ca el să existe deja acolo, în interiorul minții și sufletului, dar aștepta doar scânteia care să-i ofere putere, viață, energie. Amintește-ți ce visai, ce doreai, ce zăcea adânc în inima ta ca o mare speranță și reaprinde-o. E timpul potrivit să redeschizi poarta acelei pasiuni ascunse în inima ta, indiferent spre ce se îndreaptă aceasta: o pasiune pentru un om drag, o pasiune de timp liber, o pasiune investită într-o preocupare sau un proiect de la serviciu.

Unele planuri din viața ta, care poate se mai stinseseră sau trecuseră pe linie moartă, pot primi acum un suflu nou, o porție nouă de combustibil, deci adu-ți aminte ce s-a pierdut pe parcurs, ce și unde a scăzut în intensitate, cu sau fără voia ta, și reaprinde torța. La început poate fi o lumină palidă, precum lumina de la o lumânare, dar din aproape în aproape, lumina aceea mititică poate deveni văpaie de energie și iubire.

Re-aprinde flacăra și caută-ți pasiunea care zăcea acolo, ascunsă în amintire, în trecut, în planul doi al vieții tale, și întețește focul! E vremea renașterii!


Horoscopul iubirii 2020