GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

MESAJUL INGERILOR pentru saptamana 20-26 APRILIE 2020

Mesajul de saptamana aceasta vine de la:

ARHANGHELUL CHAMUEL

Pacea înseamnă să-ți amintești că doar dragostea este reală!

Arhanghelul CHAMUEL mai este cunoscut cu numele Camael, Șamuel, Kamael. Numele lui înseamnă: Cel care îl vede pe Dumnezeu.

Misiunea lui divină este să aducă pacea universală chiar și în cele mai dificile momente.

Nu întâmplător mesajul arhanghelului Chamuel vine într-o săptămână luminată, într-o săptămână sfântă, dar și în momente atât e dificile pentru întreaga omenire. Ne aduce aminte că doar în pace sufletească regăsim lucrurile adevărate ale vieții. Totul e o iluzie, doar iubirea divină a reală, doar de acolo provine totul, e sursa noastră principală de viață și de energie, de pace și de fericire.

Mesajul ne spune că totul va fi bine și că pacea universală se va așeza curând peste toate, dar și noi trebuie să ne amintim pentru ce am venit pe lume. Nu am venit pe lume să folosim, să cheltuim, să consumăm, să distrugem, să profităm de darurile universului, ci atât: ca să iubim. Și iubirea e universală. Nu există iubire pentru că, nu există iubire pentru ceva anume, există doar iubire. Dumnezeu nu ne iubește pentru că, ci El ne iubește pur și simplu.

La fel și noi putem să iubim lumea aceasta, oamenii printre care am ales să trăim și familia pe care am primit-o în dar, țara în care viețuim și casa în care locuim, trupul în care ne-am întrupat și chipul pe care l-am primit la întrupare, meseria pe care o avem și misiunea pe care o avem de îndeplinit. Nu-i așa că toate aceste daruri sunt, de fapt, de cele mai multe ori, motivele noastre principale de nemulțumire și de nefericire? Semn că nu iubim suficient ceea ce suntem, ceea ce avem, ceea ce am primit în dar de la Tatăl Ceresc.

Și atunci arhanghelul Chamuel vine azi să ne aducă aminte că vom fi în pace – și totul va fi bine! – când vom reuși să iubim toate acestea. Să ne iubim pe NOI!