GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

23.08-15.09.2023 * LA CE TE POTI AȘTEPTA CAND MERCUR ESTE RETROGRAD?
La ce sa te astepti când MERCUR este retrograd?

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3

De aprox 3 ori pe an, planeta Mercur are mers aparent retrograd si da un pic peste cap domeniile pe care le guverneaza.


IN 2023 MERCUR ESTE RETROGRAD ÎNTRE: 29 DECEMBRIE 2022 - 18 IANUARIE 2023 * 21 APRILIE - 14 MAI 2023 * 23 AUGUST - 15 SEPTEMBRIE 2023 * 13 DECEMBRIE 2023 - 2 IANUARIE 2024

Este o perioada in care domeniile patronate de planeta Mercur merg anapoda, producandu-se tot felul de evenimente neobisnuite sau nefiresti. Iata ce se poate intampla in perioadele cand Mercur are mers retrograd!

ZODIILE  sub guvernarea lui Mercur sunt dezavantajate.

Nu sunt avantajati nativii nascuti in Gemeni si Fecioara, care vor resimti toata perioada de retrogradare mercuriana ca un continuu blocaj, in care nu vor reusi sa se manifeste asa cum ar dori.

Unele PROFESII patronate de Mercur sunt defavorizate

Nu o duc tocmai bine comerciantii, vanzatorii, profesorii, transportatorii, soferii, biciclistii, motociclistii, conducatorii auto, bibliotecarii, librarii, editorii, jurnalistii, scriitorii, telefonistii, postasii, mesagerii, curierii, oratorii, conferentiarii, oamenii de litere, avocatii, secretarele, dispecerii, oficiantii, tenismanii, gimnastii, desenatorii, in general cei care lucreaza in domeniile in care comunicarea, deplasarea si relationarea sunt esentiale.

Mercur e responsabil de DEPLASARI, CALATORII, EXCURSII, DRUMETII

Deplasarile se desfasoara mai greoi. Nu ajungi la o intalnire la momentul stabilit, intarzii si nu poti anunta. Se schimba destinatia in ultima clipa. Pleci spre o destinatie si ajungi in alta. Te ratacesti, o iei pe un drum gresit. Calatoriile se amana, se anuleaza. Cursele au intarzieri (microbuzele, autocarele, trenurile, dar mai putin avioanele). Pot aparea mici incidente la drum: accidente, pana de cauciuc, trafic aglomerat.

SFAT: Daca nu le poti lasa pe altadata, ar fi bine sa acorzi mai mare atentie calatoriilor si deplasarilor importante in aceste zile. Ia-ti rezerva de timp si informeaza-te mai atent inainte de a pleca!

Mercur guverneaza STUDIUL, CONFERINTELE, EXAMENELE, SEMINARIILE.

Ai o exprimare defectuoasa, cu risc de a lua note mai mici decat te-ai astepta la examene. Poti rata unele examene din cauza lipsei de concentrare sau a informatiei insuficient acumulate prin invatare. Informatia se aduna mai greu, citesti de mai multe ori o informatie pana o intelegi si risti sa o uiti repede. Memoria joaca feste: nu-ti amintiesti nume, cifre, date, detalii importante, uiti usor, ai lapsusuri mari. Ti se spune ceva acum si in clipa urmatoare ai si uitat. Primesti informatii false, dezinformari, minciuni, date gresite. Prezentarile in fata publicului lasa de dorit, auditoriul nu vine sau nu e receptiv la ce spui.  Conferintele, congresele, seminarele sustinute acum au parte de tot felul de oprelisti.

SFAT: Daca poti, nu-ti programa intrevederi sau examene importante in aceste zile, sau, daca le ai, pregateste-te mult mai bine!

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Astrolog AcvariaIntra in www.acvaria.eu * Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria