GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum iti incurca afacerile MERCUR RETROGRAD? (3)

MERCUR RETROGRADLa ce sa te astepti când MERCUR este retrograd?

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3

 

IN 2023 MERCUR ESTE RETROGRAD ÎNTRE: 29 DECEMBRIE 2022 - 18 IANUARIE 2023 * 21 APRILIE - 14 MAI 2023 * 23 AUGUST - 15 SEPTEMBRIE 2023 * 13 DECEMBRIE 2023 - 2 IANUARIE 2024

Mercur are grija de TELEFOANE

Exista riscul sa-ti uiti telefonul pe undeva, sa-l pierzi, sa ti se fure, sa ti se strice. Nu merge telefonul, nu ai ton, ramai fara cartela telefonica. Nu gasesti la telefon pe cel pe care il cauti sau ai parte de multe apeluri gresite. Pierzi mesaje importante sau nu le citesti la timp. Ti se sterge memoria telefonului sau agenda de contacte. Primesti mesaje care nu-ti sunt adresate (apeluri gresite, scrisori ratacite).

SFAT: Stai cu ochii pe telefon! Fa-ti back-up la agenda, date, poze etc.

 

Mercur este atent la RELATIILE TALE cu PRIETENII, FRATII, VECINII, COLEGI, INTERLOCUTORII

Pot aparea surprize neplacute in conversatii, convorbiri, intrevederi, intalniri. Nu te intelegi prea bine cu lumea, te certi cu vecinii, fratii, colegii. Au loc evenimente ciudate in vecinatate, in cartier, in bloc, la apartamentul de alaturi etc. Apar certuri fara motiv.

SFAT: Fii tolerant si incearca sa-i intelegi tu pe ei!

 

Mercur se ocupa de INDEMANARE, DEXTERITATE, LUCRU MANUAL

Iti tot scapa obiectele din mana, spargi, rupi, distrugi lucrurile pe care le manuiesti. Poti face greseli legate de manuirea instrumentelor de lucru,  va loviti mai des la maini, degete, brate etc; nu reusiti sa faceti performante in preocupari legate de dexteritate manuala: cusut, tricotat, tamplarie, croitorie, unde puteti avea parte de greseli sau rezultate sub asteptari. Mainile – nici mintea – nu va mai asculta. Ceea ce construiesti azi, maine desfaci si o iei de la capat, descoperind ca ai pornit cu date gresite din start.

SFAT: umbla cu grija cu tot ce-ti trece prin mana!

 

Mercur e cel care ia DECIZII

Nu reusesti sa iei o decizie, te razgandesti asupra deciziilor anterioare. Accepti niste conditii acum, ca peste cateva zile sa revii asupra alegerii facute.

SFAT: Nu lua decizii importante in aceste zile sau lasa loc de eventuale schimbari.

 

Stiind ca Mercur e mai capricios in perioada in care merge retrograd – ceea ce se intampla in fiecare an de 3 ori – ar fi bine sa nu ceri acum prea multe de la domeniile de care se ocupa… Fii intelegator!

 

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3