GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum iti incurca afacerile MERCUR RETROGRAD? (2)

MERCUR RETROGRADLa ce sa te astepti când MERCUR este retrograd?

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3


IN 2023 MERCUR ESTE RETROGRAD ÎNTRE: 29 DECEMBRIE 2022 - 18 IANUARIE 2023 * 21 APRILIE - 14 MAI 2023 * 23 AUGUST - 15 SEPTEMBRIE 2023 * 13 DECEMBRIE 2023 - 2 IANUARIE 2024

Mercur patroneaza VORBIREA, COMUNICAREA, ORATORIA

Spui cuvinte pe care le regreti mai tarziu. Nu spui ceea ce ai dori. Nu intelegi ce ti se spune sau interpretezi gresit afirmatiile altora. Spui ceva, dar lumea intelege pe dos sau tu intelegi invers ce ti se transmite. Apar probleme de comunicare, receptie sau perceptie, ti se spune ceva si intelegi altceva. Nu te exprimi cu usurinta, te balbai, esti intimidat de prezenta publicului, ai trac, nu-ti gasesti cuvintele. Uiti documentele, foile, speach-ul acasa. Faci greseli de calcul, de scriere, de exprimare.

SFAT: Cere de mai multe ori detalii sau informatii, intreaba din mai multe surse, asigura-te ca ai inteles bine ce ti s-a spus!

 

Mercur se ocupa de BANI, AFACERI, COMERT, TRANZACTII.

Afacerile scad sau scartaie. Clientii isi schimba parerea, returneaza produsele cumparate, anuleaza comenzi. Nu esti multumit de ceea ce cumperi, deci ar fi indicat sa nu cumperi nimic important acum si sa nu decizi nici o tranzactie sau afacere majora. Banii vin mai greu, mai putini decat te asteptai. Risti sa pierzi bani in afaceri nerentabile. Vinzi in pierdere sau cumperi lucruri peste pretul normal sau abia dupa ce ai cumparat gasesti un pret mai bun in alta parte.

SFAT: Nu iesi la cumparaturi importante in aceste zile si nu semna contracte, ca s-ar putea sa nu iasa bine. Daca vrei sa faci o afacere buna, asteapta sa treaca retrogradarea lui Mercur.

Mercur e seful TRANSPORTURILOR, AL POSTEI, AL SERVICIILOR DE CURIERAT, AL MESAGERILOR

Daca pleci la drum, ai putea avea surpriza unor pene de motor, de benzina, de cauciuc, a unor defectiuni la masina, bicicleta sau motocicleta. Autobuzul poate face pana pe parcurs sau e prins in mici incidente in trafic. Nu primesti la timp sau in conditii bune – prin posta sau alte sisteme de curierat – plicuri, colete sau documente necesare. Vin cu intarziere, se pierd, ajung la adrese gresite, se intorc retur.

SFAT: Nu trimite documente importante prin posta in aceste zile. Risc sa nu ajunga in stare buna!

Mercur are o relatie speciala cu OFICIILE, BIROURILE, SECRETARIATELE

Daca ai de a face cu reprezentantii unor birouri oficiale sau bati la un ghiseu cu treaba, relatiile nu sunt tocmai pasnice sau amabile. Secretarele se poarta urat, te refuza, te cheama altadata.  Ti se inchdie ghiseul in nas. Se termina programul chiar inainte ca tu sa intri. Mai ai de adus alte acte in plus. Relatiile cu publicul sunt stresante, conflictele intre oficianti si clienti sunt la ordinea zilei (la posta, la doctor, la taxe si impozite, la notariat etc).

SFAT: Inarmeaza-te cu rabdare si toleranta daca ajungi la un astfel de ghiseu!

PAGINA 1  PAGINA 2  PAGINA 3