GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

MARTE IN ZODII pentru o femeie. Ce fel de bărbat cauti?MARTE IN ZODIA

In ce zodie se afla planeta Marte pe astrograma ta natala?

MARTE ÎN ZODIA…

***Valabil doar pentru femei***

Pozitia planetelor Marte si Venus da indicii despre modul cum te implici in plan sentimental, felul cum iubesti si ce astepti de la sexul opus. Ca femeie, esti descrisa de VENUS, din punct de vedere afectiv-erotic. Cauta pe astrograma ta natala pozitia lui Venus in zodii  si case pentru a face un portret sumar al modului in care privesti latura emotional-sentimentala a vietii.


Pe astrograma ta natala MARTE se afla in BERBEC?

Persoana este atrasă de provocare, de bărbati impulsivi, energici, plini de curaj, temerari prin excelentă. Iubeste bărbatii puternici, independenti, competitivi, cu ambitii mari, în permanentă actiune. Este atrasă de bărbatii sportivi, cu fortă musculară deosebită, tip macho, bine făcuti, care se iubesc mult pe sine.

Poate fi ea însăsi o fire bătăioasă, băietoasă, energică, gata oricând să joace rolul de bărbat dacă viata i-o cere. Îi cam lipseste blândetea, fragilitatea, poate si feminitatea, caracteristicile sexului său si încearcă să se impună prin îndrăzneală, fortă si impulsivitate, ca si bărbatii. Este grăbită, pripită, repezită, conduce cu viteză, uneori nu gândeste actiunile sale, gafând prosteste.

Face întotdeauna doar cum crede ea si îi place să fie mereu în frunte. Are apucături masculine, poate fi atrasă de activităti tipic bărbătesti: masini, sport, armată, război, lupte.

Este cu sigurantă o femeie puternică atrasă de bărbati puternici. Nu se va uita la bărbatii slabi, timizi, retrasi, ci va căuta o relatie bazată pe competitie, în care fiecare va dori să conducă.

Ar putea avea parte de relatii agresive, dar agresivitatea nu e obligatoriu fizică, ci poate fi o agresivitate constructivă, din combinatiile pe care le leagă născându-se relatii foarte dinamice, în care nu se va plictisi niciodată. Stie ce vrea de la un bărbat, de aceea va căuta un partener la fel de ferm ca si ea.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in TAUR?

Nativa îsi doreste o viată sexuală stabilă, cu un singur partener, care să îi ofere confortul si securitatea de care are nevoie, nefiind atras de aventuri. Pentru că are nevoie de sex, e posibil să fie atrasa din când în când si de alte persoane, dar dacă partenerul îi oferă ceea ce are nevoie, va deveni foarte fidela si atasata de perechea sa.

Îsi doreste un partener senzual, materialist, stabil, practic, responsabil, organizat, cu picioarele pe pământ, o atrag bărbatii arătosi, cu fizic plăcut, bărbatii cu talente artistice, seriosi, sobri, de casă, familisti, oameni care îi inspiră încredere pe termen lung. Poate avea parte de relatii sentimentale caracterizate de posesivitate si atasament exagerat.

Odată îndrăgostita, se simte puternic atasata de partener, dorindu-l mereu pentru sine, limitându-i libertătile. Apreciază mai mult securitatea, relatiile de durată, rezistente în timp, decât varietatea sau noutatea. Poate iubi, de câteva ori în viată, si din interes, chiar dacă va oferi multă iubire în schimbul unor beneficii materiale.

Va avea parte de parteneri senzuali, afectuosi, tandri, care stiu să ofere iubire, parteneri cu aspect fizic deosebit, seducători, cu un sarm aparte, dar totusi comozi, care după ce au ajuns la inima sa, renuntă să mai lupte pentru a-i păstra vie iubirea, de aceea relatiile sale pot păli cu timpul din cauza dezinteresului partenerilor.

I s-ar potrivi cel mai bine partenerii cu preocupări din domenii artistice, financiar-bancare, agricole, imobiliare.

Această persoană este minutioasă si răbdătoare până dă nastere creatiei sale si nu se lasă până nu o vede încheiată. Dorintele materiale sunt foarte mari pentru aceasta persoana, chiar exagerate, fiind în stare de orice pentru a-si face o situatie materială bună si stabilă.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in GEMENI:

Persoana are o minte activă si critică, care tinde să se împrăstie în mai multe directii simultan. Ii plac dezbaterile si să se implice în orice gen de competitie intelectuală. Poate avea o carieră strălucită ca reporter, jurnalist sau critic.

Schimbarea frecventă a serviciului sau interesul pentru mai multe profesii si ocupatii de-a lungul vietii indică o mobilitate si agitatie permanentă în plan intelectual. Depune multă energie în actul vorbirii, de aceea ar putea fi un bun profesor, lector sau în orice alt domeniu legat de oratorie si comunicare verbală. Se mândreste de inteligenta si abilitătile sale verbale.

Apreciază oamenii după inteligenta lor. Multe din relatiile sale sentimentale pot fi superficiale, de aceea îi place să experimenteze mereu noi relatii sentimentale, fiindu-i greu să rămână constant alături de un singur partener, flirtul atrăgându-l mai mult decât relatiile permanente. Nu este genul de om legat de un unic si definitiv partener, plăcându-i să cunoască multă lume, să experimenteze noi forme de expresie a sentimentelor, să încerce noi experiente emotionale, totul dintr-o mare curiozitate.

Are tendinta spre dualitate si fătărnicie în dragoste, de aceea e posibil să inventeze cuvinte frumoase numai de dragul retoricii, fără a simti cu adevărat cele spuse, pentru că, totusi, este un superficiala în amor. Întâlnirea cu cât mai multe persoane de sex opus, atractia spre persoane intelectuale, cu o inteligentă deosebită, fac din aceasta persoana un perpetuu îndrăgostit de alti si alti parteneri posibili.

În plan relational, este amabila, comunicativa, sociabila, plăcuta, vorbăreata, cu o mare putere de seductie, dar si foarte duala, frecvent cu două fete. Este cam nestatornica în dragoste, inclusiv în privinta sexualitătii.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in RAC?

Firea sa este romantică, dornică de afectiune, dar si capricioasă si schimbătoare de la o zi la alta, fără a se sti vreodată în ce toane poate fi găsit. Este atrasa de ideea de familie, deci viata de familist va fi foarte importantă pentru ea, stând la baza relatiilor sale cele mai serioase. Practic va accepta alături numai cu gândul că acesta îi poate fi într-o zi partener de viată.

Emotiile sale pot fi foarte puternice, manifestate într-un mod foarte pasional uneori. Îsi doreste un cămin propriu în care să se simtă stăpâna, făcând din casa sa – propriul regat pe care să-l conducă. E posibil să nu aibă parte de liniste si armonie în cămin totusi, pentru că va dori să creeze o atmosferă ideală, pe care a visat-o probabil în copilăria sa.

Va avea parte de iubiri sensibile, emotive, tandre, romantice, alături de persoane sentimentale, alături de care va crea un flux continuu de afectivitate. Nu ar accepta niciodată o relatie fără iubire, iubirea fiind un ideal pentru care va milita tată viata.

În plan erotic, îi place mult să fie răsfătata, ocrotita, desi nu stie să-si exprime dorintele cu patimă, ci mult mai sensibil. Pentru ea, sexul este calea de a face copii, deci nu va pune mare accent pe iubirea fizică, ci mai mult pe emotiile generate de amorul fizic. Îi place intimitatea deplină, să facă dragoste în singurătate, pe întuneric, într-un mediu romantic, cu lumânări aprinse si cupe de sampanie, într-un spatiu ce inspiră la visare.

Dă randament numai pe teren propriu, acasă la ea, deoarece într-un spatiu străin nu se va simti în largul său si nu va putea fi usor de cucerit. Va avea parte de iubiri inconstante, cu multe toane si capricii, cu lacrimi si despărtiri dar si cu împăcări emotionante. Se îndrăgosteste repede, doar cu un simplu cuvânt frumos. Este foarte vulnerabila, poate fi usor de rănit, deci trebuie să se umble cu mănusi cu o astfel de persoană.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in LEU?

Nativa iubeste cu pasiune si totală dăruire, capabilă de orice pentru partener, dar doreste să fie ea cea care conduce relatia în care este implicată.

E foarte atrasă de sexul opus, dar si ea la rându-i degajă mult sarm si sex appeal. Poate fi orgolioasă si dominatoare în dragoste, rănind usor sentimentele partenerului printr-o atitudine superioară si egocentristă, doreste a se tine cont numai de dorintele sale si uită de reciprocitate. Este atrasă de parteneri ambitiosi, voluntari, temperamentali, care iubesc viata si trăiesc orice clipă cu optimism si entuziasm.

E capabilă de declaratii înflăcărate prin care îi place să uimească partenerul. Îi place să-si desfăsoare iubirea într-un cadru luxos si rafinat, în care toate simturile să îi fie răsfătate, ca atare va fi sedusă într-o clipă dacă partenerul vor aborda o atitudine de bogătas care îi oferă totul.

Va avea parte de iubiri aprinse, intense, pasionale, în care va primi multe dovezi de dăruire totală. Se lasă atrasă de bărbati cu personalitate puternică, siguri pe ei, deci cu cât functia lui este mai înaltă în societate, cu atât mai deschis este drumul spre inima ei.

Se poate îndrăgosti de superiorii săi, de profesorii săi, de persoane cu functie, de persoane ce reprezintă autoritatea în viata ei, dar ar putea avea si atractie spre artisti, actori, prezentatori de modă – dacă nu direct, atunci si-ar putea face un idol dintr-unul din acestia. Are mare nevoie să fie centrul atentiei, centrul universului celuilalt, motorul care îl pune pe celălalt în miscare, dar este si ea capabilă de aceeasi dăruire.

Creativitatea ei s-ar putea resimti si prin nasterea de copii, fiind foarte fertilă. Există mari sanse de a avea un copil băiat.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in FECIOARA?

Nativa are tendinta de a analiza prea mult propriile emotii si de a fi prea critica în amor. Este prudenta în probleme sentimentale, de aceea adeseori afisează o atitudine rece si distantă, dar care de fapt ascunde timiditate în relatie cu sexul opus, anume pentru a nu se înflăcăra prea tare înainte de a cunoaste valoarea celui de lângă ea.

Are emotii profunde, dar le tine sub control, pentru că e mai bine să păstreze distanta decât să regrete mai târziu orice gest imprudent. Categoriseste totul cu precizie la cel drag, încearcă să-si păstreze viata sentimentală perfect organizată. Este chitibusara, vede numai detaliile (sau mai rău: numai defectele!) si scapă din vedere ansamblul, ca atare se va lega mereu de fleacuri, fără să aprecieze calitătile generale ale partenerilor.

Dragostea înseamnă, pentru ea, devotament si angajament total, fidelitatea fiind obligatorie, altfel nu mai are rost. Îsi demonstrează dragostea mai mult prin concentrarea atentiei asupra nevoilor partenerului, aducând servicii concrete celui iubit: ocrotire, protectie, curătenie, mâncare, muncă în slujba lui, toate pentru binele lui.

Există marele risc de a suferi prelungi perioade de singurătate pe parcursul vietii, pentru că îi este greu să se apropie de cineva si mai ales să se deschidă la nivel emotional. Pentru ea e mai important succesul profesional decât cel sentimental, de aceea atunci când dragostea merge prost, se refugiază în muncă.

Are standarde foarte precise pentru alegerea unui partener, e foarte analitica, nu iartă nici un detaliu, e capabil chiar să facă o listă cu ce îi place si ce nu la celălalt, de aceea – pretentioasa cum este – riscă să fie singura. Nu este exclus chiar interesul material în alegerea partenerilor sentimentali, trebuie să stie că are ceva de câstigat de pe urma relatiei sale de dragoste: bani, statut social, securitate.

Se îmbracă bine, curat, îngrijit, excesiv de atent la accesorii si mai ales la curătenie, asa că nu va fi vazuta niciodată dezordonata, ca atare astfel de oameni neatenti la aspectul lor nu vor ajunge la inima sa. Este capabila de un mare devotament pentru cel drag, la bine si la rău deopotrivă, i se dedică acestuia cu constiinciozitatea unui servitor.

Chiar dacă nu va avea parte de iubiri pasionale, se va multumi adeseori cu iubiri rationale sau interesate. Se căsătoreste târziu si se îndrăgosteste greu. Căsătoria poate fi dificilă din cauza tendintei excesive spre critică permanentă, având tendinta să-si analizeze prea detaliat partenerul, punând la index orice greseală sau orice mic defect. Atractia spre perfectiune o face să caute această calitate si în căsnicie, fără să îsi dea seama că nu există perfectiune si cu atât mai mult nici el nu poate fi perfect, desi face eforturi să atingă acest ideal. E nevoie de multă răbdare pentru a se ajunge la inima sa!

Poate avea parte de parteneri cicălitori sau ironici, ceea ce ar putea-o răni. Personalitatea partenerilor va avea întotdeauna o latură secretă, greu de pătruns, ascunsă sub o platosă de auto-cenzură sau de răceală, de aceea se va întelege greu cu cei pe care îi va iubi. Dar va avea parte de parteneri sentimentali stabili, practici, responsabili, organizati, de încredere, cu picioarele pe pământ, dar timizi, retrasi, cuminti, cărora nu le place să iasă în evidentă, prea reci si distanti, nestiind să-si exprime sentimentele.

Căldura nu va exista în gesturile de dragoste ale celor care îl vor iubi, deci nu trebuie să astepte la manifestări sentimentale supreme din partea sexului opus, pentru că vor tine sentimentele ascunse după o mască de indiferentă sau detasare pe care le vor manifesta rational. Va fi iubita mai mult cu capul, nu cu inima.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in BALANTA?

Nativa are o mare nevoie de armonie în relatiile sentimentale. Va avea parte de relatii sentimentale pasnice, bazate pe o bună întelegere, în care se va purta amabil cu partenerul. Nu suportă să se ridice  tonul sau să intre în conflict cu persoana iubită, ci doreste să mentină o atmosferă calmă întotdeauna.

Caută să se ajungă la uniune totală atunci când se implică într-o relatie, deci urmăreste căsătoria cu orice chip, văzând în orice bărbat un posibil partener de viată. Va avea un partener cu care va colabora perfect în orice domeniu si cu care se va întelege bine la nivel intelectual, având aceleasi gusturi, aceleasi preferinte, acelasi comportament în societate.

Doreste să fie tratata corect si la fel va trata si ea pe cel care îi este alături. Iubirile sale pot fi caracterizate de pace, armonie, cooperare, găsind în cel de alături o completare perfectă a acelor trăsături care îi lipsesc ei.

Este atrasă de bărbati arătosi, amabili, veseli, manierati, sociabili, cu simt estetic si artistic deosebit, persoane pentru care justetea, dreptatea, frumusetea si armonia sunt cele mai de pret valori. Este atrasă de avocati, judecători, artisti, muzicieni, dansatori, gimnasti, pictori, medici, asistenti sociali, stilisti, consilieri sau de persoane care lucrează în domenii legate de divertisment. În plan erotic este tandră, echilibrată, nu se aprinde usor, ci caută senzualitatea amorului în orice gest de afectiune.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in SCORPION?

Când iubeste, nativa se angajează total, cerând aceeasi motivare din partea celuilalt. E pasionata, face dragoste cu patimă, deci viata sexuală este foarte intensă si zbuciumată. Iubeste total, trup si suflet, oferindu-se partenerului său, si simte că iubirea sa imensă poate dura până la moarte.

O astfel de persoană ar putea fi protagonistul perfect al unor povesti de dragoste cu adevărat memorabile, fiind capabil chiar să si moară pentru iubirea sa. Pentru că iubirea înseamnă atât de mult pentru ea, ar fi tentata să aibă si relatii ascunse, clandestine, prin care nevoia sa de iubire să fie potolită.

Este dominatoare in relatia cu partenerul, pretinde extrem de mult de la el si dacă nu primeste ceea ce cere, poate fi foarte dura în replică. Este critica sau cinica cu partenerul, uneori spune lucrurile pe sleau, oricât de aspre ar fi, iar când este trădata, este capabila de răzbunări periculoase. Când o iubire s-a terminat, distruge tot, deci nu va mai păstra nici o urmă din vechea iubire în sufletul si în viata sa.

Este posesiva, geloasa, capabila de sentimente extreme, ajungând de la iubire imensă la o groaznică ură de la o zi la alta (dar numai dacă are motive întemeiate).

Are un magnetism sexual puternic, făcând adevărate victime în rândul sexului opus. Când este interesata de o persoană, e capabila de gesturi cu totul neasteptate pentru a-i cuceri inima. Este agresiva, inclusiv în iubire, ceea ce ar putea strica adeseori cele mai frumoase relatii de dragoste. Nu stie să-si controleze reactiile, asa că uneori va da cu bătul în baltă exact când nu trebuie. Poate avea o viată amoroasă foarte agitată, cu multe rupturi si suferinte, dar si cu iubiri pasionale intense.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in SAGETATOR?

Doza de idealism este la maximum în acest caz. Visează cu ochii deschisi la o iubire ideală, fără să-si dea seama că ceea ce visează nu poate deveni realitate.

Aventura o atrage, mobilitatea fiind cuvântul său de ordine, inclusiv în plan sexual. Îi place să experimenteze si să exploreze iar vânătoarea de parteneri sentimentali e o adevărată plăcere, fiind inconstant si superficial în relatii, desi sincer, atât de sincer, încât de fiecare dată se va îndrăgosti cu adevărat, chiar dacă se va întâmpla mai des decât e cazul. Nu îi place ca libertatea să îi fie limitată, deci, dacă va simti că cineva încearcă să îi restrângă teritoriul, îsi va dori din nou independenta si se va elibera de orice bariere.  Trebuie să îi fie respectată dorinta de a zbura liber oriunde vrea.

Are principii morale foarte puternice, deci nu e o libertina sau usuratica, ci se va ghida după valorile etice si morale ale societătii în care trăieste.

Va avea parte de parteneri sentimentali maturi, simpatici, veseli, joviali, petrecăreti, care stiu să-si trăiască viata cu pasiune. Va avea multe relatii sentimentale. Îi plac bărbatii bine făcuti, cu alură puternică, sportivă, bărbatii în perpetuă miscare, energici, care explorează lumea în care trăiesc, fie în plan geografic – prin călătorii, excursii – fie în plan intelectual – educatie, cultură, studiu.

Iubirile sale – desi sobre si serioase la prima vedere – vor contine si o doză mare de infantilism, plăcându-i mereu partenerii care stiu încă să se joace si să-si păstreze spiritul tânăr la orice vârstă. Poate fi atrasă de bărbati din străinătate sau de altă religie sau cultură decât a sa.

Se poate îndrăgosti de persoane mature, inteligente, culte, detinătoare ale unei educatii înalte – deci întotdeauna reprezentanti ai unor studii superioare. Se simte atrasă de profesori, oameni de cultură, persoane cu preocupări intelectuale si spirituale elevate, de avocati sau reprezentanti ai justitiei, de persoane care joacă un anume rol de ghid în societate, sau de sportivi, artisti.

Va avea iubiri optimiste, vesele, libere, lipsite de apăsări inutile sau de tensiuni, dar numai dacă va sti si ea să vadă partea luminoasă a relatiilor sale, fără a aprofunda prea mult. Este atrasă de bărbatul tip Săgetător sau de un bărbat care îi aminteste în anumite privinte de tatăl său.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CAPRICORN?

Nativa are o mare ambitie atât în plan fizic, cât si sentimental. Subiectul îsi doreste o relatie sentimentală de un nivel înalt, cu un statut ridicat, care să îi confere si lui o anume prestantă.

Nu va accepta o relatie sub standardele sale – sociale, profesionale, materiale etc. Caută ca, prin partener, să capete un statut favorizat care să atragă admiratia celor din jur.

Dă dovadă de o mare disciplină, deci energia sa este bine controlată, astfel încât va sti să si-o canalizeze în scopuri constructive, pentru a-si asigura o bună evolutie de cuplu. Interesul material ar putea fi puternic în relatiile în care se implică, dar nu e neapărat vorba de bani, ci de recunoastere si ambitie socială, ca prin căsătorie să simtă că progresează, că se îndreaptă spre telurile sale cele mai înalte.

E posibil să aibă o exprimare rece si distantă a sentimentelor, dar întotdeauna sobră si serioasă, inspirând multă încredere si respect. Îsi doreste un partener stabil, practic, responsabil, organizat, cu picioarele pe pământ.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in VARSATOR?

Nativa are o mare atractie spre bărbatii plini de energie, dar care îsi păstrează propria libertate. Nu va avea parte de relatii foarte strânse, ci mai mult de amicitii multiple, detasate, cu mai multe persoane simultan.

Nu va găsi usor un bărbat de care să se lege pentru totdeauna sau mai bine zis nici nu va dori vreodată o relatie unică si definitivă. Va avea parte de iubiri neconventionale, nu neapărat în rând cu lumea. Nu-i place singurătatea, de aceea va căuta mereu să fie înconjurat de lume, de amici, uneori având relatii sentimentale foarte aprinse cu persoane care până mai ieri îi erau simpli prieteni.

Îsi doreste un partener cultivat, intelectual, sociabil, rational, modern, comunicativ, simpatic si cu imaginatie. Poate avea relatii de iubire întretinute prin corespondentă sau prin telefon, iubiri în străinătate sau poate face călătorii frecvente cu scopuri sentimentale (deci partener la distantă), în orice caz planul sentimental va avea ceva aparte fată de restul lumii. Are tendinta de a se avânta în mai multe iubiri simultan, dar le abandonează pe parcurs, mereu dornic de altceva, si mai interesant, si mai palpitant.

Va avea parte de relatii imprevizibile, surprinzătoare, în perpetuă schimbare. Poate deveni adepta iubirilor netraditionale, de genul concubinajului, fiindu-i recomandabile relatiile neoficializate sau definitive, în care să ofere si să păstreze libertatea între parteneri.

Este atrasă de bărbati arătosi, senini, optimisti, originali, prietenosi, amuzanti, moderni, sociabili, persoane pentru care egalitatea, modernismul, independenta sunt cele mai de pret valori. Este atrasă de aviatori, electronisti, informaticieni, politicieni, psihologi, profesori, artisti de cinema, ziaristi, crainici tv, fotografi, persoane care lucrează în cele mai moderne si neobisnuite profesiuni.

În plan erotic este originală, grăbită, are nevoie de spatiu pentru a se desfăsura, având gusturi cu totul neobisnuite de a face dragoste. Are mereu în prim plan nevoile partenerului, dar se bazează pe principiul egalitătii, „îmi dai – îti dau”.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in PESTI?

Nativa da dovada de instabilitate, oscilatie, nehotărâre în relatiile sentimentale. Este o persoană capabilă de mari sacrificii pentru persoana iubită, este devotat si sensibil, dar poate fi mult prea usor rănit. Are tendinta de a se dedica în totalitate partenerului, doar pentru a sti că are pe cineva lângă el.

Fuge de realitate, de aceea e posibil să trăiască dragostea mai mult la nivel spiritual sau imaginativ, fiind visătoare si romantica. O astfel de persoană ar putea să-si manifeste dragostea într-o modalitate foarte poetică, fiind capabila de aprinse declaratii de dragoste sau de opere poetice deosebite, toate având ca muză iubirea. Suferă enorm când este rănita în iubire, ba chiar are uneori gânduri negre, având un puternic sentiment de culpabilitate, dând vina tot pe ea când este părăsita.

Cel mai mult o sperie abandonul, de aceea are tendinta de a se agăta de partener cu dintii numai să nu fie părăsita, acceptând orice compromis. Are o imaginatie si o sensibilitate aparte în iubire. O atrag partenerii romantici, pasnici, rezervati, care să îi ofere afectiune si protectie.

Este totusi o persoană cu două fete, care stie să joace foarte bine un rol doar pentru a cuceri inima cuiva. Nu îi place să iasă prea mult în evidentă, preferă mai degrabă o iubire ascunsă, departe de ochii lumii, fără să facă paradă de iubirea sa. Îi place să rămână in banca sa, care nu face tam-tam pe seama sentimentelor sale, de aceea e capabila să-si interiorizeze emotiile, fără a le arăta nimănui. Ar putea iubi în taină ani de zile înainte de a-si recunoaste deschis iubirea pentru cineva.

Dacă suferă din iubire, se poate îmbolnăvi, pentru că este destul de labila psihic. Oboseste repede, si are nevoie de stimulente din afară. Nu e foarte sincera, are o fire ascunsă, fiind greu să-ti dai seama care e adevărata sa fire. Suferă de un complex de inferioritate, de aceea nu are încredere că cineva o poate iubi si se subestimează permanent, găsindu-si numai defecte. Caută mereu protectia celor puternici, deci si partenerul său sentimental trebuie să fie mai puternic decât el.