GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

MARTE IN ZODII pentru un barbat. Ce fel de barbat esti?MARTE IN ZODIA

In ce zodie se afla planeta Marte pe astrograma ta natala?

MARTE ÎN ZODIA…

***Valabil doar pentru barbati***

Pozitia planetelor Marte si Venus da indicii despre modul cum te implici in plan sentimental, felul cum iubesti si ce astepti de la sexul opus.  Ca femeie, esti descris de MARTE, din punct de vedere afectiv-erotic. Cauta pe astrograma ta natala pozitia lui Marte in zodii  si case pentru a face un portret sumar al modului in care privesti latura emotional-sentimentala a vietii.


Pe astrograma ta natala MARTE se afla in BERBEC?

Aceasta persoana isi exprima sentimentele intr-un mod foarte intens si agitat, ceea ce i-ar putea speria uneori pe parteneri, considerandu-l prea exploziv. Timiditatea nu il caracterizeaza pe acest individ, ci dimpotriva, este foarte posibil sa treaca la atac fara prea multe pregatiri sau menajamente.

Se poate indragosti prea usor si prea des. Ii place sa fie in centrul atentiei, din cauza unei doze mari de egoism. Aventurile il atrag si se manifesta impetuos, dar inconstant in orice relatie sentimentala. Poate fi un amant cuceritor si puternic, dar care cauta repede o alta prada.

Riscuri: poate avea manifestari violente si egoiste.

Avantaje: este un amant energic si plin de viata.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in TAUR?

Aceasta persoana apreciaza securitatea, relatiile de durata, rezistente in timp. Cauta loialitate si este si el la randu-i foarte devotat, desi are o tendinta puternica spre gelozie si posesivitate. Ii plac partenerii de o senzualitate aparte, contactul fizic este cel mai important, deci apreciaza foarte mult mangaierile, atingerile, contactele intime.

Sexul este foarte important pentru el. Are o dragoste aparte pentru posesiuni, lux, confort, pentru tot ceea ce ii asigura un trai bun, iar latura materiala este esentiala in existenta sa. Nu are idealuri prea inalte, ci se multumeste cu o viata confortabila. Interesul material nu este exclus atunci cand iubeste.

Riscuri: poate avea manifestari pasive (cere mult, dar nu ofera nimic in schimb).

Avantaje: este un partener de incredere, fidel si stabil.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in GEMENI?

Aceasta persoana nu este genul de om legat de un unic partener, placandu-i sa cunoasca multa lume, ssa incerce noi experiente emotionale. Are tendinta spre fatarnicie si minciuna in dragoste, de aceea e posibil sa inventeze cuvinte frumoase numai de dragul retoricii, fara a simti cu adevarat cele spuse.

Este un partener cultivat, intelectual, sociabil, rational, comunicativ, cu multa imaginatie, este amabil, comunicativ, sociabil, placut, vorbaret, cu o mare putere de seductie, dar si foarte dual. Exista posibilitatea nor iubiri prin corespondenta, iubiri timpurii (de la varsta fragede) sau iubiri la distanta.

Riscuri: poate fi mincinos, fatarnic, superficial, nestatornic, nu trebuie crezut!

Avantaje: poate fi un amant inteligent, cu care ai ce comunica.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in RAC?

Aceasta persoana este capabila de dragoste profunda, romantica. Are o imaginatie bogata, o fire visatoare, sentimentala, deci personajul perfect pentru o poveste de iubire la maximum. Este foarte sensibil, deci poate fi usor de ranit. Este foarte lipicios, atrage imediat sexul opus, fiind un mare seducator. Are mereu nevoie sa fie ocrotit si doreste in continuu dovezi de dragoste. Nu va uita niciodata vechile iubiri, ci ii place uneori sa le treaca in revista, pastrand peste ani amintirile vii.

Nu e genul de indragostit care doreste o relatie doar pentru a fi iubit, ci doreste ca partenerul sentimental sa poata deveni intr-o zi partenerul sau de viata, deci se implica total. Este preocupat de formarea unui camin, tocmai de aceea va fugi mai ales dupa potentiali parteneri de viata si nu neaparat dupa simpli parteneri romantici. Este un amant sensibil, emotiv, pasional, romantic, sentimental, vulnerabil.

Riscuri: este nestatornic si capricios in dragoste.

Avantaje: este foarte sentimental, ofera iubire cu multa pasiune, se angajeaza total cand iubeste. Poate fi partenerul de viata ideal pentru cei care isi doresc o familie.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in LEU?

Aceasta persoana are un orgoliu personal exacerbat in amor, vrea sa conduca relatia din care face parte. Este o persoana iubitoare, tandra, care are nevoie de multa libertate de expresie. Simte nevoia sa se afle in permanenta in mijlocul atentiei, avand un magnetism fizic si emotional care atrage usor.

Este fericit doar atunci cand este indragostit si este iubit. Are sarm si stralucire, este un partener pasional si intens in dragoste, loial fata de cel care merita afectiunea sa, dar asteapta mult din partea celuilalt. Este generos si cald in iubire, plin de pasiune, gata sa lupte pentru a cuceri inima persoanei iubite.

Riscuri: dupa ce cucereste, se poate culca pe laurii victoriei, mandru de achizitia sa, fara a mai face vreun gest sa intretina flacara, asteptand semne numai de la celalalt. Poate fi foarte orgolios.

Avantaje: iubeste cu pasiune si este capabil de mari gesturi de dragoste pentru cel pe care-l iubeste. Este stabil si fidel in relatiile sentimentale, cautand sa gaseasca partenerul unic.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in FECIOARA?

Aceasta persoana isi analizeaza prea mult emotiile. Este excesiv de prudent in amor, de aceea afiseaza o atitudine rationala si distanta, dar care de fapt ascunde o mare timiditate in relatie cu sexul opus. Are emotii profunde, dar le tine sub control. Dragostea inseamna devotament si angajament total, fidelitatea fiind obligatorie, altfel nu mai are rost. Isi demonstreaza dragostea prin concentrarea atentiei asupra nevoilor celuilalt, venindu-i in ajutor.

Cauta un partener care sa-i aprecieze munca si sa-i inteleaga dorinta de a reusi in plan profesional. Aceasta persoana se leaga greu de cineva. E foarte critic cu partenerul, foarte analitic, nu iarta nici un detaliu. Nu este exclus interesul material in alegerea partenerului de viata. Este un partener stabil, practic, responsabil, organizat si cu picioarele pe pamant, chiar daca nu stie sa-si exprime dragostea la nivel intim. O astfe de persoana se indragosteste greu.

Riscuri: poate fi excesiv de logic si calculat, de prudent si distant, nu va fi cucerit usor, uneori abordand o atitudine rece.

Avantaje: este un partener fidel, de incredere, parolist, pe care partenerul se poate baza.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in BALANTA?

Aceasta persoana atrage multa popularitate si simpatie din partea sexului opus, are un farmec aparte care va atrage intotdeauna privirile asupra sa. Face tot posibilul sa placa, se iubeste mult pe sine, incearca sa-si formeze o imagine impecabila in lume. Are mereu nevoie de cineva alaturi, chiar daca nu-l iubeste.

Nu suporta conflictul de nici un fel, nu face fata tensiunii, de aceea se simte bine numai in relatii pasnice, armonioase. Isi manifesta sentimentele foarte teatral, snob chiar, zambind in continuu, incercand sa placa. Nu pune accent neaparat pe actul iubirii, ci doar pe partener, sa aiba pe cineva alaturi orice ar fi. Este mai mult un partener prieten, cultivat, sociabil, atras de viata mondena si arte.

Riscuri: poate fi superficial in amor, poate iubi numai pentru fatada, pentru ce spune lumea.

Avantaje: este un partener placut, simpatic, linistit, ce formeaza o imagine buna in societate. Poate fi un partener de viata ideal.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in SCORPION?

Aceasta persoana se angajeaza total cand iubeste. E pasionat, face dragoste cu patima, deci sexul este foarte important. Pentru ca iubirea inseamna mult pentru el, ar fi tentat sa aiba si relatii ascunse, clandestine, prin care nevoia sa de iubire sa fie potolita. Este dominator cu partenerul pretinde extrem de mult de la el si daca nu primeste ceea ce cere, poate fi foarte dur. Este critic sau cinic cu partenerul, iar cand este tradat, este capabil de razbunari periculoase.

Cand o iubire s-a terminat, distruge tot, deci nu va mai pastra nici o urma din vechea iubire. Are un magnetism sexual puternic si un imens potential erotic. Are uneori tendinta de a-si risipi viata amoroasa in viciu si placeri excesive. Nu stie sa-si controleze reactiile, asa ca uneori va da cu batul in balta exact cand nu trebuie. Pentru el dragostea se desfasoara dupa principiul: totul sau nimic.

Riscuri: este posesiv, gelos, agresiv, capabil de sentimente extreme, ajungand de la iubire imensa la o groaznica ura de la o zi la alta.

Avantaje: iubeste profund, cu sufletul si trupul deopotriva.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in SAGETATOR?

Acestei persoane ii place sa uimeasca prin istetime, umor si forta de seductie, fiind inclinat spre flirt si aventura. Desi este prietenos, uneori da impresia ca nu trateaza dragostea cu prea multa seriozitate, ci ia totul in joaca. Are o mare nevoie de a-si pastra libertatea, de aceea ii este foarte greu sa se rezume la o singura relatie pe viata, cu responsabilitati casnice. Poate fi interesat de relatii intamplatoare, de scurta durata, in care nu e constrans de limite.

Fiind o persoana cu conceptii puternice, trebuie sa gaseasca un partener care sa-i impartaseasca parerile si idealurile. Priveste dragostea mai mult ca o relatie de prietenie. Este partenerul ideal pentru cei fara prejudecati, deschisi sa il accepte asa cum e, care ii vor respecta felul de a fi si mai ales nevoia de spatiu. Ii place sa iasa, sa calatoreasca, ii place societatea, nu suporta sa stea in casa, constrans de problemele casnice. Poate avea iubiri cu persoane din strainatate.

Riscuri: poate fi un aventurier notoriu, mereu atras de o alta prada, se plictiseste repede dupa ce a cucerit.

Avantaje: este sincer, deci cand iubeste, o face cu adevarat

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CAPRICORN?

Aceasta persoana are o fire singuratica, prudenta, sobra, de aceea va privi iubirea ca pe un lucru extrem de serios. Poate fi distant si rece, incercand sa dovedeasca partenerului cat e de serios, cerand aceeasi atitudine si din partea acestuia. Controlul sau merge pana la auto-cenzurarea propriilor sentimente si chiar oprimarea celor ale partenerului, frustrarea fiind foarte intensa in relatiile sale. Nu stie sa-si exprime emotiile, nu stie sa arate ca iubeste, tine totul inchis in el, afisand o masca rece.

Cucereste foarte greu inima cuiva. Se poarta mai mult ca un parinte, ocrotitor, mereu pus pe sfaturi si vorbe intelepte, ceea ce nu intotdeauna ceilalti agreeaza. Este lipsit de maniere in dragoste, dar castiga admiratia si respectul partenerului sau prin intelepciunea sa. Este rezervat, nu se aventureaza intr-o relatie decat dupa ce a analizat toate amanuntele.

Securitatea financiara si statutul social sunt foarte importante, deci va cauta persoane realizate. Este posibil sa fie atras de relatiile din care poate avea avantaje materiale sau sociale. Este loial in cuplu, stie sa-si asume responsabilitati cu multa constiinciozitate. Se poate casatori tarziu sau poate avea iubiri cu diferente mari de varsta.

Riscuri: nu stie sa-si exprime sentimentele, sta rece ca o stana de piatra chiar si la cele mai intense momente de amor.

Avantaje: este responsabil, serios, deci un partener de incredere.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in VARSATOR?

Aceasta persoana trece prietenia inaintea dragostei. Are nevoie de independenta totala, nu respecta reguli, traditii si conveniente ale lumii in care traieste. Cand se implica intr-o relatie, priveste mereu in viitor, nu-l intereseaza trecutul partenerului, ci face in asa fel incat relatia sa dureze cat mai mult timp. Nu stie sa iubeasca o singura persoana, poate fi atras de mai multe persoane simultan, iubind cu aceeasi intensitate de fiecare data.

Este altruist, gata sa dea totul pentru partenerul de care se simte atras, dar doreste sa ii fie respectata libertatea. Poate fi neconventional in iubire, poate avea o viziune foarte moderna in manifestarea sentimentelor, asa ca nimeni nu ii poate cere sa se supuna unor reguli prescrise. Iubeste in felul lui. Poate fi adeptul concubinajului, al iubirii moderne si nu a casatoriei traditionale. Este un partener simpatic, prietenos, optimist, placut, de care multi se pot simti atrasi.

Este un partener mai putin obisnuit, original si interesant, care va uimi intotdeauna. Cand se va casatori, va cauta ca partenerul sa-i fie in primul rand un bun prieten, fara a pune accent pe sentimente.

Riscuri: poate fi prea independent si nu va accepta relatiile traditionale.

Avantaje: este un prieten de incredere, un camarad de cursa lunga.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in PESTI?

Aceasta persoana are o mare nevoie de afectiune si intelegere. Are parte numai de suisuri si coborasuri in dragoste. Are o imensa sensibilitate emotionala care il face sa depinda de partener, aceasta vulnerabilitate atragandu-i multe deceptii in viata. E capabil de mari sacrificii din amor. Va atrage persoane care vor profita de bunavointa sa sau pe cei nenorociti de soarta, care au mare nevoie de un sprijin, el dedicandu-se lor cu sfintenie.

Poate fi usor ranit, dar are tendinta de a suferi in tacere, devenind cu timpul foarte retras. Daca o relatie nu evolueaza bine, se comporta precum un martir, exagerand chiar in aceasta privinta, dar prefera sacrificiul, decat singuratatea. Ii este teama de respingere, de aceea isi exprima greu sentimentele.

Romantismul sau e la cote maxime, viseaza cu ochii deschisi la o iubire ideala, deci poate fi usor de dezamagit. Se apropie usor de oameni, le intelege sufletul sau durerea, este plin de compasiune. Are mare nevoie de dovezi de dragoste, sa i se spuna in permanenta ca este iubit. Este un partener sensibil, emotiv, romantic, sentimental, cuminte, pasnic, in banca lui.

Riscuri: uneori are impresia ca se indragosteste de toata lumea, dintr-o prea mare compasiune fata de ceilalti. Nu stie sa-si manifeste dragostea, asteapta de la celalalt gesturi de iubire.

Avantaje: are o imensa capacitate de sacrificiu pentru cel drag, se dedica total.