GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

MARTE IN CASE vorbeste despre: energie, pasiune, implicare.MARTE IN CASA

In ce casa astrologica se afla planeta Marte pe astrograma ta natala?

MARTE ÎN CASA…

***Valabil si pentru femei si pentru barbati***

Pozitia planetelor Marte si Venus da indicii despre modul cum te implici in plan sentimental, felul cum iubesti si ce astepti de la sexul opus.  Cauta pe astrograma ta natala pozitia lui Marte in zodii si case pentru a face un portret sumar al modului in care privesti latura emotional-sentimentala a vietii.


Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA I?

Individul este impulsiv, energic, plin de curaj, este un temerar prin excelentă. Este omul care iubeste independenta, competitia, omul cu ambitii mari, în permanentă actiune. Este atras mereu de provocare. Agresivitatea sa poate atinge cote maxime, fie în plan fizic, fie în plan mental sau verbal. Nu e omul care umblă cu jumătăti de măsură.

Încearcă să se impună mereu în fata celorlalti prin îndrăzneală, prin fortă si prin impulsivitate. Este mereu grăbit, conduce cu viteză, este pripit, uneori nu gândeste actiunile sale, gafând prosteste. Nu acceptă compromisuri, ci face doar cum crede el. Îi place să fie mereu în frunte. Nu este genul de om căruia îi place să privească viata de pe tusă, ci caută să fie mereu în centrul actiunii.

Dacă subiectul este femeie, atunci va fi una cu „apucături” sau cu un aspect foarte masculinizat. Aspectul său poate fi robust, musculos, puternic, cu un corp bine dezvoltat. Pentru o femeie, această pozitie a lui Marte poate indica ambitia de a reusi în domenii care de obicei sunt dominate de bărbati. Inclusiv în dragoste, îi place să fie primul initiator al unei relatii, jucând adeseori rolul bărbatului.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA II?

Apreciază cel mai mult securitatea într-o relatie de dragoste, confortul pe care celălalt i-l inspiră, are parte de relatii de durată, serioase, rezistente în timp, caracterizate de posesivitate si stabilitate. Caută loialitatea si este si el la rându-i devotat, desi are o tendintă puternică spre gelozie si posesivitate, dar aceasta tot dintr-o nevoie imensă de sigurantă în relatiile sale. Caută în primul rând iubiri în care să îi fie asigurate toate nevoi primare ale existentei.

Se atasează profund de cel pe care îl iubeste, dar poate ajunge până la a-i limita acestuia orice libertate, dorindu-l numai pentru el. Poate iubi cu un imens simt al proprietătii, tratându-l pe cel drag ca pe un bun care îi apartine. Iubeste la fel cum si-ar iubi casa sau masina, pentru că îi inspiră securitate si proprietate.

Căsătoria trebuie să îi aducă o mare sigurantă, de aceea e posibil să contracteze o căsătorie din interes. Individul are mari sanse de a se realiza financiar, aspect de care ar putea profita si partenerul său de viată (dacă este bărbat) sau ar putea câstiga prin căsătorie (dacă este femeie). Poate fi foarte cheltuitor cu banii personali sau ai partenerului, ceea ce ar putea isca multe conflicte în cuplu, dând dovadă de nechibzuintă în privinta banilor, cheltuind fără măsură.

Este dornic să câstige bani, dar are o atractie la fel de mare spre cheltuirea lor. Trebuie să învete să îsi administreze mai bine veniturile. Poate fi atras de o afacere proprie, poate în asociere cu partenerul de viată sau cu persoane de sex opus. Poate fi un bun om de afaceri, asa că ar fi bine să înceapă ceva pe cont propriu. Nu îi este frică să îsi asume riscuri pentru a-si atinge telurile financiare, deci speculatiile financiare pot fi un mod de viată pentru el. Este foarte competitiv în afaceri, nu se teme de concurentă, ci dimpotrivă, îl stimulează.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA III?

Subiectul poate avea un mod foarte precipitat de a comunica, mai ales cu sexul opus, sau poate avea parte de parteneri agresivi, care pot scăpa înjurături mai des decât e cazul. Poate avea iubiri prin corespondentă sau îsi poate întâlni jumătatea prin intermediul unei rude – frate, văr, vecin – sau printr-o întâlnire la distantă, prin telefon sau în timpul unei călătorii. Va avea preocupări intelectuale comune cu partenerul său, comunicarea fiind foarte vie între ei.

E posibil să aibă o iubire aprinsă în adolescentă care îi poate marca întreaga viată. Poate fi tentat de adulter, pentru că relatiile sentimentale trecătoare fac parte din atractiile sale. Comunică foarte usor cu sexul opus, îsi expune părerile fără probleme, deci mereu spune ce are pe limbă, chiar dacă uneori poate răni prin acest mod direct de exprimare. Va avea parte de relatii sentimentale numeroase, dar majoritatea sunt simple flirturi, de scurtă durată si fără profunzime.

Poate flirta cu oricine sau se lasă usor agătat de cei cu care intră în contact, având tendinta de a se îndrăgosti repede, dar e un simplu foc de paie. Are nevoie de multă libertate si diversitate în iubire, nu suportă o unică si definitivă relatie, deci are nevoie de varietate si schimbare permanentă.

Poate iubi si mai multe persoane odată tocmai pentru a-si satisface curiozitatea. Poate avea parte de iubiri înselătoare, mincinoase, în relatie cu persoane de sex opus care nu au intentii serioase, ci doar simple atractii de moment.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA IV?

Indică o mare energie consumată pentru mediul domestic în care trăieste. Are nevoie de securitate, ceea ce se poate extinde de la nevoia de atasament total fată de casă până la un patriotism exacerbat. Poate avea parte de certuri în familie (cu părintii mai ales), ceea ce ar putea duce la părăsirea mediului familial foarte devreme.

Există risc de celibat, mai ales din cauza unei mari nevoi de independentă. Individul poate fi foarte descurcăret, astfel încât îsi va repara totul de unul singur prin casă.

E posibil să fi avut parte de un părinte agresiv care i-a marcat personalitatea si care i-ar putea transmite si lui un comportament asemănător fată de membrii familiei sale. Viata de cămin poate fi adeseori conflictuală, deci poate avea un sot impulsiv, care va agita adeseori apele.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA V?

Subiectul consumă multă energie pentru plăcerile vietii si pentru dragoste, punând accent pe acestea. Poate fi o fire atletică, atrasă de sport si miscare, dar si o fire teatrală, excesiv de dramatică, atrasă de artă si creatie în general. Ar putea avea mari realizări dacă si-ar canaliza energia spre sport sau creatie. Din punct de vedere sexual, este impulsiv, cu un instinct erotic foarte dezvoltat, atras de ideea de a cuceri si de a-si exercita puterea prin sex.

Când este atras de un partener, face tot posibilul pentru a-l cuceri, dar poate fi si foarte gelos după ce reuseste. Îi place să intre în competitie cu alti posibili candidati la inima persoanei vizate, dar nu stie să piardă, devenind periculos la supărare. Poate avea o viată de familie dezorganizată, fiind mai mult atras spre plăceri trecătoare si jocuri sentimentale. Îsi va canaliza adeseori energia asupra unor activităti legate de copii: ori ai săi, ori ai altora.

Mari sanse ca primul copil să fie băiat, sau dacă va fi fată, va fi una foarte băietoasă. Pot exista probleme în legătură cu cresterea propriilor copii, având parte de copii nervosi, agitati, violenti, greu de educat.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA VI?

Viata sentimentală nu este foarte agitată, ba s-ar putea spune că are parte de perioade lungi de rutină si chiar plictiseală în relatie cu sexul opus, având sentimentul că toate relatiile se desfăsoară la fel, dar motivul e modul său de implicare în relatie, mereu la fel, fără a schimba nimic. Este foarte calculat atunci când se implică într-o relatie amoroasă, prudent, analitic, excesiv, încercând să nu facă nimic la întâmplare, prudenta sa atingând cote maxime. Este un perfectionist în relatiile sentimentale, mereu vrea mai mult si mai bine, dar uneori atentia prea mare la detalii îl poate face să piardă din vedere imaginea de ansamblu.

Poate avea relatii sentimentale la serviciu sau poate resimti o atractie puternică într-o legătură de tipul pacient-medic, subaltern-superior. Datoria si responsabilitatea vor prima în relatiile sale, deci de câte ori intră într-o relatie, se implică serios, asumându-si un rol foarte bine definit. Totusi relatiile sale de dragoste pot fi rigide, lipsite de spontaneitate, ca si cum ambii parteneri trebuie să-si achite rolul asumat, lipsind intimitatea, apropierea, căldura sentimentelor. U

n anume interes material nu este exclus atunci când se implică într-o relatie, căutând ca prin cel de alături să obtină un anume serviciu. Cu timpul iubirea sa păleste si devine o simplă rutină, o slujbă dedicată celuilalt. Va face multe pentru partenerul său, va fi capabil de multă supunere doar de dragul celuilalt.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA VII?

Viata sa de cuplu va fi o luptă perpetuă. Căsnicia se aseamănă cu o competitie în care nimic nu este de câstigat pe vecie. Se simte atras de un partener puternic, ambitios si dominator, un partener pasionat, care să fie mândru de el.

Cheltuieste multă energie în căsătorie. Poate avea probleme în căsnicie, mai ales de forma certurilor, crizelor de personalitate sau uneori chiar risc de violentă conjugală. E posibil să se căsătorească foarte devreme, fără să rationeze prea mult, încât poate contracta un mariaj la primul impuls, în ciuda tuturor avertismentelor. Ca atare se pot ivi mai apoi probleme de genul diferentelor de caracter sau mari conflicte între parteneri din cauza unei cunoasteri deficitare înainte de căsătorie.

Se îndrăgosteste repede si ajunge repede la căsătorie. Din cauza impulsivitătii, căsnicia se poate lega sau rupe foarte brusc, de aceea acest individ este pasibil de mai multe căsătorii de-a lungul vietii. Partenerul poate fi o fire puternică, energică, bătăioasă, întreprinzătoare, impulsivă, traiul în doi fiind foarte agitat si dinamic. În casa lor nu va exista niciodată plictiseală, ci o atmosferă în general antrenantă.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA VIII?

Are dorinte sexuale foarte puternice si va căuta în continuu plăcerea erotică, uneori chiar si din relatii extraconjugale sau apelând la servicii erotice plătite. Sexul este primordial în relatiile sale, deci nu va sti să facă distinctia clară între sentiment si atractie fizică. Poate suferi enorm din dragoste, până la dorinta de sinucidere sau de răzbunare, devenind periculos dacă este trădat sau alunecând în cele mai negre depresii.

Poate fi agresiv si violent, uneori prea dur si critic cu partenerul (dacă este bărbat), sau poate cădea victima agresivitătii partenerului (dacă este femeie). Din iubire, e în stare de transformări incredibile dacă celălalt i-o cere, deci poate duce dragostea la extreme, scăpând de sub control orice ratiune dacă se lasă furat de pasiunea oarbă. Poate avea mari probleme în legătură cu partenerul de suflet – sau din cauza lui – în sensul că e predispus la suferinte, trădări, rupturi sau grele încercări karmice, totul provenind de la modul în care interactionează cu partenerul sentimental.

Nu este norocos în dragoste, având de trecut prin incidente neplăcute si periculoase. Adeseori se poate numi cel mai nefericit om de pe pământ din cauza iubirii, care niciodată nu se mentine la un nivel echilibrat, ci vine în cantităti extreme: ori prea mult – si nu-i face fată – ori prea putin – si suferă. Nu se multumeste cu jumătăti de măsură, deci vrea totul sau nimic. E posibil ca iubirile sale să aibă încărcătură karmică, deci cu persoane pe care le-a iubit în viata anterioară, continuând acum relatiile de atunci, dar nu e obligatoriu ca datoriile pe care le are de achitat fată de acestia să fie pozitive, de aceea trebuie să se astepte la multe teste de destin din cauza sexului opus cu care încearcă să lege relatii de dragoste. Se pare că într-o viată anterioară a fost bărbat sau a acumulat datorii majore fată de bărbati, pe care acum trebuie să le achite prin relatii negative cu acestia.

Trebuie să învete să iubească profund, să nu se mai lase atras de o simplă frumusete fizică, pentru că ar putea cădea în plasa celor mai periculosi parteneri. Poate avea chiar senzatia că ghinionul său în amor are la bază o interventie ocultă asupra sa. Poate fi atras de parteneri sentimentali pentru posibilele avantaje materiale pe care le-ar putea obtine de la ei. Viata sa amoroasă poate fi adeseori un haos.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA IX?

Indică un interes sporit pentru călătorii, sporturi, întâlniri sociale, locuri în care ar putea avea parte si de multe idile romantice. Este atras de aventură, de aceea, dacă îsi poate permite, va face multe călătorii peste hotare, de unde se poate ivi si iubirea vietii sale. E foarte ambitios si hotărât să atingă un nivel de educatie si evolutie foarte ridicat, dorind acelasi lucru si de la partenerul de viată. Se poate îndrăgosti de străini sau o persoană pe care o va întâlni în timpul unei călătorii sau al studiilor superioare. Partenerul poate juca rol de ghid pentru el de-a lungul vietii, deschizându-i interesul pentru alte dimensiuni ale existentei.

Totusi această pozitie a lui Marte amplifică doza de idealism a individului, asteptând un partener ideal toată viata, dar fără a-l găsi vreodată. Are un model ideal al persoanei pe care ar dori-o alături si va căuta toată viata ceva apropiat de acest sablon. Poate fi si el intangibil la un moment dat, fiind asezat de către unii parteneri pe un piedestal mult prea înalt pentru a fi atins, de aceea există riscul de a avea câteva iubiri imposibile de-a lungul vietii.

Aventura îl atrage, mobilitatea fiind cuvântul său de ordine, inclusiv în plan sexual. Îi place să experimenteze si să exploreze iar vânătoarea de parteneri sentimentali e o adevărată plăcere, fiind inconstant si superficial în relatii, desi sincer. Este atât de sincer, încât de fiecare dată se va îndrăgosti cu adevărat, chiar dacă se va întâmpla mai des decât e cazul.

Totusi nu îi place ca libertatea să îi fie limitată, deci, dacă va simti că cineva încearcă să îi restrângă teritoriul, îsi va recăpăta din nou independenta. Trebuie să îi fie respectată dorinta de a zbura liber oriunde vrea. Are totusi principii morale foarte puternice, deci nu se va naste din această pozitie a lui Marte un libertin sau un usuratic, deci, chiar si în dragoste, se va ghida după valorile etice ale societătii în care trăieste. Uneori, apare posibilitatea unei căsătorii cu o persoană cu conditie socială foarte diferită de a sa.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA X?

Statutul social si profesional e unul din dezideratele pentru care va consuma multă energie de-a lungul vietii, de aceea va lega adeseori planul personal de cel social. Dacă nu are forta necesară de a ajunge sus, atunci îsi va concentra atentia asupra unui partener cu aceste calităti, ca prin el să urce si el treptele ierarhiei sociale, ca atare poate fi privit adeseori ca fiind un arivist sau un profitor. Puterea este una din dorintele sale, si o va exercita atât în carieră, cât si în cuplu.

Dacă e femeie, va fi una foarte puternică, bătăioasă, autoritară, asemeni unui bărbat. Are un potential de conducător ce merită valorificat, dar aceeasi tendintă spre putere si dominare o va arăta si în viata sentimentală, unde se poartă dominator, vrea să conducă sau să detină puterea, deci, fie femeie, fie bărbat, nu va accepta o pozitie umilă, ascultând doar ce spune partenerul, ci îsi va impune de fiecare dată cu fermitate opiniile. E făcut să fie el seful chiar si în dragoste. Puterea, ambitia, dorinta de a reusi în plan social vor fi calitătile pe care le va aprecia cel mai mult la sexul opus, de aceea va căuta să aibă alături de el o persoană care poate reusi în viată. Poate avea parte de un partener cu un statut social privilegiat – superior, conducător, sef – prin partener având si el asigurată evolutia socială sau profesională. Poate avea mult de câstigat în carieră prin influenta partenerului.

Trebuie să-si caute o cale de exprimare în plan profesional într-un domeniu masculine, care apartine de obicei bărbatilor: armată, autoritate, sport, inginerie, constructii, automobilism, metalurgie… Vrea să se remarce si va reusi, prin marea sa vointă, dar lupta va fi continuă, pentru că va avea si multi rivali puternici. E posibil să fie atras de un domeniu ân care competitia – lupta pentru suprematie – este acerbă.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA XI?

Acest individ are o imensă nevoie de independentă, inclusiv în iubire. Caută un partener fidel, care să îi fie în acelasi timp si un bun prieten, amicitia fiind una din valorile de bază pe care le apreciază in cuplu ca si in relatiile profesionale.

Există posibilitatea de a lucra cu un prieten care să îi devină mai apoi partener de viată. Poate avea relatii la distantă, întretinute prin călătorii sau corespondentă sau relatii non-conformiste, de genul concubinajului. Chiar ar fi recomandată o căsătorie de probă înainte de a se decide pentru o relatie conjugală de durată.

Doreste să-si păstreze detasarea si ratiunea într-o relatie, nu vrea să se lase orbit de dragoste, ca atare e posibil ca uneori manifestarea sentimentelor sale să pară distantă.

Pe astrograma ta natala MARTE se afla in CASA XII?

Indică tendinta de a-si tine dorintele secrete, departe de posibile opozitii din partea celorlalti. Preferă să lucreze singur, chiar izolat de lume. Individul poate fi credul în dragoste, naiv chiar, crezând tot ce i se spune.

Nu este foarte sincer si simte o oarecare repulsie fată de dragoste. Poate fi atras de adulter – relatii secrete, extra-conjugale – sau poate fi trădat usor în iubire. Poate suferi mult din cauza unor probleme sentimentale cu substrat sexual.

Acest om nu stie să iubească deschis, la vedere, ci tine în el dorinte inhibate, de teama esecului, a abandonului sau a trădării. Suferinta, lacrimile, insatisfactiile, singurătatea nu vor lipsi din viata sentimentală a nativului, fiind predispus spre pesimism si renuntare. Are tendinta de a-si idealiza partenerul, de aceea deceptiile pot fi frecvente.