GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LUNA PLINA IN TAUR (partea II)24-25.10.2018 – LUNA PLINA IN TAUR

PAGINA 1 PAGINA 2


Vezi pagina anterioara…

Cum sa folosesti o zi de LUNA PLINA?

O zi de Luna Plina nu e recomandata pentru a incepe ceva, dar e perfecta pentru a termina ceva!

Este o zi buna sa aduni roadele muncii depuse in ultimele 14 zile – activitati pe care le-am inceput poate in preajma zilei de Luna Noua (pe 9 octombrie) sau de pe parcursul intregului an.

Termina un proiect, incheie o colaborare, finalizeaza o activitate, spune adio unei persoane care nu mai are nimic de oferit.

Analizeaza ce actiuni se apropie de sfarsit si fa un ultim efort sa le pui punct cu brio.


Luna este in Taur, deci finalurile tale se pot dedica in primul rand planurilor guvernate de Taur:

  • agricultura – culege recolta care inca mai asteapta in ogor sau livada, ara pamantul!
  • bani – primesti banii meritati pentru un efort depus anterior! fa bilantul, calculeaza profitul ultimei periaode, fa cacule cum stai cu banii, cere ce ti se cuvine din diverse afaceri sau colaborari,
  • achizitii  – cumpara acum acel obiect scump la care visezi de ceva vreme, bate palma pentru cumpararea unui teren, a unei locuinte!
  • afaceri sau investitii – culege roadele unei afaceri profitabile, da raspunsul final la o eventuala propunere de afaceri, pune punct unei activitati si extrage concluziile!
  • banci – treci pe la banca si plateste o rata sau chiar inchide complet un credit, cere extrasul de cont, verifica-ti contul, ridica dobanda la vechi economii!
  • frumusete – mergi la cosmetica sau la coafor, fa-te frumoasa, redecoreaza! cantareste-te si vezi cum stai cu greutatea
  • confort – fa curatenie in casa si rearanjeaza lucrurile, arunca ce nu-ti mai este de folos!
  • mergi la restaurant sau la cofetarie, iesi la plimbare prin parc, sa vezi ce frumoasa e toamna!

ALTE SFATURI: Purifica-ti cristalele si pietrele, purifica instrumentele divinatorii (pendulul, ansa, cartile de divinatie etc), mediteaza la lumina Lunii Pline!


VEZI SI:

Ce (nu) stiai despre frumoasa Lună? Luna Plină si Luna in descrestere.