GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru LEU


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA LEULUI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Conștiința nu te lasă să stai pe margine când ar fi atâtea de făcut. Deși poate ai mai dori și tu câte o pauză, totuși de data aceasta îl iei pe trebuie în brațe și te apuci serios de treabă. Ia-le pe toate pas cu pas, una câte una, pentru că te-ai putea concentra de minune la o mulțime de sarcini dificile, dar, oricât de harnic și conștiincios ai fi, n-ar fi rău să mai pasezi și altora câteva treburi sau măcar să ceri ajutorul.

La cât de multe ți-ai asumat, nu e deloc exclus să clachezi când vei fi mai stresat și mai obosit, pentru că ai luat prea multe pe umeri. Nu ești superman, nu poți mai mult decât e omenește posibil, deci nu exagera cu responsabilitatea și cu efortul!

Altfel, pe 17 iunie vei pica frânt de epuizare nervoasă și fizică, fără să mai ai vlagă în tine pentru nimic…Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

A venit vremea să închizi un capitol din viața ta, să te detașezi de toate, să ierți, să uiți, să te eliberezi, să ștergi cu buretele, să lași locul liber pentru ceva nou. Un final naște, de fapt, un nou început, dar nu poți trece la următorul nivel dacă tu ești încă foarte atașat de cel care se apropie acum de sfârșit.

Ocupă-te de ultimele retușuri, rezolvă ce se poate rezolva, asigură-te că ai pus punct și apoi lasă-le pe toate o vreme să se sedimenteze. Când vei fi complet detașat de toate, te vei putea concentra spre altceva, dar acum te preocupă încă foarte tare ceea ce ai realizat.

Da, e vremea să treci mai departe, să mai faci un pas, dar nu poți porni pe alt drum dacă nu spui complet rămas bun celor lăsate în urmă. Probabil procesul de încheiere a început încă de săptămâna trecută, astfel încât acum, poate chiar de pe 18, să spui: punct… și de la capăt!Horoscopul săptămânii viitoare: ÎN CURAND!

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu