GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 8-14 octombrie 2018

Știi cum se spune: ochii văd, inima cere, conștiința nu și nu! Cam așa s-ar traduce atmosfera acestei săptămâni pentru tine, de parcă nu-ți poți permite o mulțime de lucruri pe care le dorești enorm. Ceva nu e moral, nu e corect, nu e bun în ceea ce visezi să primești, deci gândește-te de o sută de ori înainte de a accepta o provocare din care ar putea ieși un oarecare rezultat, ca nu cumva prețul plătit, în cele din urmă, pentru gustul dulce de moment să nu fie mai mare decât tot ceea ce investești tu pentru rezultatul final.

Uneori nu merită tot ce ți s-ar cere pentru succes, mai ales dacă trebuie să faci ceva împotriva conștiinței tale, ceva cu care nu poți fi de acord din punct de vedere moral, etic, deontologic, legal, deci ascultă ce-ți transmite conștiința în fața acestei provocări.


Cadouri, cu drag...
Horoscopul săptămânii în curs: 15-21 octombrie 2018

Te arunci în gol într-o aventură care da, poate îți promite multe și te atrage ca un magnet, dar nu ți-ai luat totuși măsuri de precauție! Situația de față seamănă un pic a sport extrem, o escaladă pe clădiri fără corzi, dar oare e bine așa? Cineva îți spune că riști enorm, că nu ai analizat situația din toate direcțiile, că e o nebunie ce faci!

Curajul tău frizează inconștiența, dar așa ești tu, imprudent când îți place ceva atât de mult! Simți că e o șansă care nu poate aștepta și, dacă nu îi dai curs chiar acum, când e în fața ta, nu se știe dacă va mai veni vreodată. Poate nu ești genul care stă să gândească o lună până dă un răspuns, nici genul care spune nu înainte de a încerca, de aceea preferi să faci ceva, orice, și abia după aceea să analizezi situația. Riști, dar altfel cum să câștigi?
Horoscopul săptămânii viitoare: 22-28 octombrie 2018

In curand…


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!