GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Ai nevoie de singurătate, deși nu ești tu genul de om care fuge de lume, dar de data aceasta consideri că-ți poți aduna mai bine gândurile și forțele în izolare totală. Nu sta singur mai mult de 3 zile, pentru că nu-ți face bine, dar totuși, atât cât vei sta departe de lume, vei găsi resursele de care aveai nevoie.

Poate ești, cumva, consemnat la domiciliu sau anturajul s-a mai împuținat în preajma ta și nu prea ai la cine apela la nevoie, dar lipsa aceasta de personaje nu e deloc în defavoarea ta. În liniște, fără stres, fără aglomerație, poți face ordine în viața ta pentru a găsi soluții folositoare pentru planurile începute.

Pe 9, totuși, deschide din nou ușa casei sau inimii tale să intre un prieten cu efect binefăcător asupra ta.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

Schimbările sunt binevenite oricând, iar cea pe care o decizi acum – deși nu știi încă foarte clar încotro duce – va avea efecte benefice pentru viitorul tău. Ca orice schimbare de sens, generează stări emoționale intense – de derută, de nesiguranță, de suspiciune – dar norocul tău e că nu ești singur pe acest drum, ci ai un întreg grup de suport alături, care te îndeamnă să continui, chiar dacă nu știi ce te așteaptă.

Momentan mergi mai departe, fără un plan foarte bine stabilit, condus într-o direcție momentan neclară, dar ai un model demn de urmat în fața ochilor și-l urmezi întocmai. Dacă ei au reușit făcând același lucru, vei reuși și tu, deci te lași influențat de exemplul loc și vâslești și tu. Crezi cu tărie că vei ajunge la destinație, asta e important!

Între 15-17 august simți că se mișcă lucrurile înspre bine.Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!