NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Ești în mijlocul unui proces de lungă durată, care se desfășoară după o anumită procedură. Nu e o întâmplare care se desfășoară în voie, ci are un anumit ritm de urmat, un ritual foarte bine definit, niște puncte de reper prin care este obligatoriu să treci, fără de care nu poți trece la etapa următoare.

Acțiunea este în plină desfășurare și acum ai ocazia de a mai urca o treaptă, de a deschide un nou capitol, care și el, la rândul lui, va dura o vreme. Important e să pășești pe acest nou teren cu încredere și cu speranțe mari, fără a grăbi cu nimic ascensiunea.

Dacă ai sări peste etape, într-o zi te vei întoarce la ele, și nu ai dori asta să te întorci din drum, ca atare urmează evoluția pas cu pas, treaptă cu treaptă, exact așa cum ți se cere, cum e scris, cum e dictat de legile scrise sau nescrise.