GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul zilei BERBEC   Horoscopul zilei TAUR   Horoscopul zilei GEMENI   Horoscopul zilei RAC   Horoscopul zilei LEU   Horoscopul zilei FECIOARA   Horoscopul zilei BALANTA   Horoscopul zilei SCORPION   Horoscopul zilei SAGETATOR   Horoscopul zilei CAPRICORN   Horoscopul zilei VARSATOR   Horoscopul zilei PESTI

 

LEU. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Ești în mijlocul unui proces de lungă durată, care se desfășoară după o anumită procedură. Nu e o întâmplare care se desfășoară în voie, ci are un anumit ritm de urmat, un ritual foarte bine definit, niște puncte de reper prin care este obligatoriu să treci, fără de care nu poți trece la etapa următoare.

Acțiunea este în plină desfășurare și acum ai ocazia de a mai urca o treaptă, de a deschide un nou capitol, care și el, la rândul lui, va dura o vreme. Important e să pășești pe acest nou teren cu încredere și cu speranțe mari, fără a grăbi cu nimic ascensiunea.

Dacă ai sări peste etape, într-o zi te vei întoarce la ele, și nu ai dori asta să te întorci din drum, ca atare urmează evoluția pas cu pas, treaptă cu treaptă, exact așa cum ți se cere, cum e scris, cum e dictat de legile scrise sau nescrise.