NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 8-14 octombrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 8-14 octombrie 2018

Știi cum se spune: ochii văd, inima cere, conștiința nu și nu! Cam așa s-ar traduce atmosfera acestei săptămâni pentru tine, de parcă nu-ți poți permite o mulțime de lucruri pe care le dorești enorm. Ceva nu e moral, nu e corect, nu e bun în ceea ce visezi să primești, deci gândește-te de o sută de ori înainte de a accepta o provocare din care ar putea ieși un oarecare rezultat, ca nu cumva prețul plătit, în cele din urmă, pentru gustul dulce de moment să nu fie mai mare decât tot ceea ce investești tu pentru rezultatul final.

Uneori nu merită tot ce ți s-ar cere pentru succes, mai ales dacă trebuie să faci ceva împotriva conștiinței tale, ceva cu care nu poți fi de acord din punct de vedere moral, etic, deontologic, legal, deci ascultă ce-ți transmite conștiința în fața acestei provocări.


Horoscopul iubirii 2020