GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 8-14 aprilie 2019


SAPTAMANA 8-14 aprilie 2019

NIMENI NU S-A NĂSCUT ÎNVĂȚAT. Viața e un continuu șir de experimente, pentru că nu ai cum să le știi pe toate. Mereu înveți câte ceva nou, mereu întâlnești oameni cu mai multă experiență de la care ai putea primi sfaturi bune și lecții utile de viață.

Fii deschis spre noi și noi lecții pe care alții sunt dispuși să ți le ofere cu inima largă. Nimeni nu cere nimic de la tine, deci e doar alegerea ta dacă ții cont de informațiile pe care aceștia ți le transmit pe diverse căi sau le respingi. Poate te înscrii la un curs de la care vei afla o mulțime de lucruri interesante. Poate ești dispus să faci tot felul de încercări, ca să nu regreți că n-ai încercat. Ești precum inventatorii care dau în bară de o mie de ori, dar într-un final pot spune fericiți evrika.

Și tu la fel, după mai multe tentative, deloc simple și deloc plăcute, descoperi acum soluția cea mai adecvată și astfel mai urci o treaptă în planurile tale. Zi mersi că ai alături exemple demne de urmat, consilieri de nădejde sau chiar un grup de suport care te susține și îți insuflă energia de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Nu spune nu, măcar încearcă! O dată, de două ori, de trei ori, până-ți iese!