NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 7-13 ianuarie 2019

Se știe că ai pretenții foarte ridicate de la viață și nu te mulțumești cu orice. Nici când ai la dispoziție aproape totul parcă tot nu e destul, pentru că tu consideri că meriți mai mult, mai bun, mai sus, mai special. Așa și este, dar dacă ridici ștacheta mult prea sus, chiar și peste… mai mult ca perfectul, lași loc de decepții. Cu cât vrei mai mult, cu atât ești mai nemulțumit că nu primești ceea ce visezi, deci ar fi bine să te bucuri de abundența de resurse pe care o ai la dispoziție.

Sigur e suficient, sigur e pe placul tău, deci nu-ți împovăra sufletul că nu primești 100%. E bun și 99%, nu crezi? Ca atare învață să te bucuri de ceea ce vine către tine, chiar dacă nu e în totalitate pe șablonul așteptărilor tale, poate un pic cam exagerat pentru momentul actual. Știi cum se spune: nemulțumitorului i se ia darul!