GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 30 iulie – 5 august 2018

Horoscop Saptamanal Leu


SAPTAMANA 30 iulie – 5 august 2018

E o abundență de idei, de informații, de sfaturi bune care dă năvală peste tine, totul e să ai tu curajul de a cere ajutor, fără false orgolii și fără a crede că le poți rezolva singur pe toate.

Ai la cine apela, privește în jurul tău ca să descoperi un grup de suport foarte numeros. Ai o colecție întreagă de prieteni și nu sunt doar amici de conveniență, ci chiar oameni pe care te poți baza, la nevoie, și tu ai fost alături de ei cu alte ocazii iar acum, când ai avea și tu nevoie de un ajutor concret, ajunge doar să cauți lista ta de prieteni și să dai un telefon.

Vor sări în sprijinul tău fără să stea pe gânduri, și în astfel de momente redescoperi valoarea zicalei: prietenul la nevoie se cunoaște. Și tu ai face la fel, dacă cineva te-ar solicita.