NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Bine ar fi să privești la cei care se bucură de viața lor ca la niște modele și doar să le urmezi exemplul. Nu crede nici că ai fi mai grozav decât alții, nici că ai fi mai nefericit, ci vezi că ai și tu, la fel ca ei, suficiente motive să fii mândru, să te simți împlinit, deci vezi partea plină a paharului.

Există cineva în preajma ta care poate fi un model de succes pentru tine și ajunge doar să-l așezi acolo, pe un piedestal și să încerci să devii ca el. Nu-l privești cu invidie sau cu alte gânduri nepotrivite, ci dimpotrivă, îți spui că dacă el a reușit, o poți face și tu.

Ar fi perfect dacă ai putea să merge pe urmele sale, ba, cu ceva noroc, poate mergi umăr la umăr, în caz că drumul vostru e similar. Dacă e o fire darnică, te va lua sub aripa sa protectoare și-ți va arăta drumul, deci acceptă-l ca îndrumător.