NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii LEU


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Ai o presimțire ciudată că ceva urmează să se întâmple și te cuprinde un soi de entuziasm combinat cu teamă. Probabil evenimentul conține câte ceva din ambele zone ale emoțiilor: și un motiv de bucurie, și unul de nesiguranță, deci îți vei ajusta starea în funcție de ceea ce se va petrece.

Ești într-un carusel de emoții, treci de la bucurie la tristețe și de la stres la euforie de la o zi la alta, deci să nu te mire marile oscilații emoționale care te cuprind. Sunt firești la atmosfera aceasta capricioasă în miezul căreia ești și tu prins.

Totuși, având în vedere că ai parte de ambele fețe ale monedei în același timp, fii sigur că în spatele unui eveniment fericit există și un motiv de tristețe, dar și invers, acolo unde lucrurile par mai grave și mai grele, există sigur și un mare avantaj de care trebuie să profiți.

Și lumină și întuneric, și sus și jos, și bine și rău, că așa e viața: un montagne russe cu suișuri și coborâșuri continue. Lasă lucrurile să se clarifice înainte de a spune dacă merită să te bucuri sau să te îngrijorezi.