GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul zilei BERBEC   Horoscopul zilei TAUR   Horoscopul zilei GEMENI   Horoscopul zilei RAC   Horoscopul zilei LEU   Horoscopul zilei FECIOARA   Horoscopul zilei BALANTA   Horoscopul zilei SCORPION   Horoscopul zilei SAGETATOR   Horoscopul zilei CAPRICORN   Horoscopul zilei VARSATOR   Horoscopul zilei PESTI

 

LEU. Horoscopul saptamanii 2-8 iulie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 2-8 iulie 2018

Uneori, un adevăr transant te obligă să schimbi brusc toate planurile, si asta trebuie să faci si tu acum. Nu continua acel proiect la care îti aduci contributia de ceva vreme, pentru că acum vezi lucrurile altfel, dintr-o nouă perspectivă, una realistă, limpede, care nu mai lasă loc de iluzii sau scenarii.

A primi o veste aparent proastă nu e deloc cel mai rău lucru, pentru că te determină să iei măsuri radicale, pentru a îndrepta situatia de urgentă. Acceptă realitatea asa cum e, livrată foarte direct, pentru că adevărul pur e preferabil în unele situatii.

Schimbă macazul si apoi reconstruieste totul cu încredere în succesul final! Îndrăzneste să-ti transpui visele în realitate, fă planuri mărete si pune suflet în ceea ce pornesti acum.