GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Ai planuri mari, sa rastorni si muntii, sa schimbi complet lumea in care traiesti si e fantastica ambitia ta. Dar ce te faci daca in fata ta ai numai oameni fricosi, pasivi, negativisti, care se opun schimbarii?

Nu conteaza ce fac ceilalti, fii tu exemplul pozitiv de schimbare si poate te vor urma si ceilalti. Asteapta-te la o multime de refuzuri, de raspunsuri in doi peri, de usi trantite in nas, de critici si comentarii, fiind de fapt un semnal de alarma nu ca nu te-ai adapta tu lumii in care traiesti, ci ca tu urci pe un alt nivel de evolutie unde acestia nu mai au ce cauta.

Continua-ti ascensiunea, urcusul, educatia, si nu te lasa oprit din elan de cei invechiti sau inferiori. Acum contezi doar tu iar tu esti in plin proces de transformare intr-un om mai bun! Nu tu esti problema, ci ei, dar poti sa te debarasezi de astfel de oameni precum balonul care arunca balastul peste bord ca sa se inalte.