GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

A venit vremea să închizi un capitol din viața ta, să te detașezi de toate, să ierți, să uiți, să te eliberezi, să ștergi cu buretele, să lași locul liber pentru ceva nou. Un final naște, de fapt, un nou început, dar nu poți trece la următorul nivel dacă tu ești încă foarte atașat de cel care se apropie acum de sfârșit.

Ocupă-te de ultimele retușuri, rezolvă ce se poate rezolva, asigură-te că ai pus punct și apoi lasă-le pe toate o vreme să se sedimenteze. Când vei fi complet detașat de toate, te vei putea concentra spre altceva, dar acum te preocupă încă foarte tare ceea ce ai realizat.

Da, e vremea să treci mai departe, să mai faci un pas, dar nu poți porni pe alt drum dacă nu spui complet rămas bun celor lăsate în urmă. Probabil procesul de încheiere a început încă de săptămâna trecută, astfel încât acum, poate chiar de pe 18, să spui: punct… și de la capăt!