NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 25 februarie – 3 martie 2019


SAPTAMANA 25 februarie – 3 martie 2019

Ia legătura cu lumea, ieși în societate, socializează, discută, fă-ți prieteni noi, pentru că tot ce ai nevoie vine spre tine prin intermediul oamenilor cu care ai ocazia să intri în contact. De peste tot se ivesc sfaturi bune, informații folositoare, ponturi demne de urmat, pentru că, deși știi și deții multe, mai vin spre tine noi și noi daruri și cum ar ajunge la tine dacă nu prin tot felul de mesageri?

Îi poți considera salvatorii tăi, eroii tăi, mesageri divini parcă, deoarece tot ce au oamenii pe care îi întâlnești acum de oferit este în beneficiul tău.

Nimic nu e mai prețios decât să te afli în medii cât mai populate, înconjurat de cât mai multe persoane, și vei ști să te folosești – în sensul bun al cuvântului – de prezența lor, de propunerile lor, de informațiile lor, de ideile lor. Ca atare poți spune că norocul tău, săptămâna aceasta, vine de la lume!