GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 24-30 septembrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 24-30 septembrie 2018

Indiferent de vârsta pe care o ai – că ai 6 sau ai 86 – situația cu care te confrunți săptămâna aceasta necesită multă luciditate, responsabilitate, rațiune, discernământ, valori chiar superioare vârstei pe care o ai.

Dacă ești încă extrem de tânăr și nu ai de unde să le știi pe toate, poți apela cu încredere la alții mai maturi care sunt acolo să te îndrume. Chiar dacă uneori îndrumarea lor vine sub formă de predică, de critică, sau chiar de reproș, ascultă atent ceea ce au de spus, pentru că ți se predă o lecție de viață care îți va fi de folos mai devreme sau mai târziu.

Vei simți că închei săptămâna aceasta puțin mai înțelept, mai bogat – intelectual vorbind – tocmai pentru că ai mai pus o cărămidă la omul responsabil și matur din tine.