GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu

SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Ești atras în tot felul de discuții care nu prea și-ar avea rostul tocmai acum, când atmosfera mai degrabă te îmbie la bunătate, toleranță, înțelegere.

Se încing discuții care au la origine judecăți de valoare – meritate sau nemeritate – și ești atras și tu de ele. Ce înseamnă asta? …Bârfe, vorbe de culise, mici sau mari intrigi, chestii din acestea care se încing atunci când se adună măcar două persoane la un loc.

Nu te poți abține să nu intri și tu în aceste discuții, participi cu un soi de aviditate, pentru că, la urma urmei, și bârfulițele au rolul lor în socializare: aduc oamenii mai aproape în jurul unui subiect comun. Totul e să nu aluneci spre critici răutăcioase împotriva altora, din afara cercului de interlocutori. Încearcă să nu judeci (pe nedrept) ca să nu fii nici tu judecat de alții!