NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Deși tu ești o fire sociabilă și iubești oamenii, de data aceasta ești de părere că ai da mai mult randament dacă ai fi pe cont propriu, fără să mai participe nimeni altcineva la planurile tale. Te retragi în lumea ta unde te poți concentra mult mai eficient la ce ai de făcut decât dacă ai fi înconjurat de zeci de oameni, care mai de care mai diferiți.

Nu e fugă de lume, nu e nici teama de oameni, ci e chiar nevoia ta de a fi singur pentru o vreme, pentru că numai așa poți duce la îndeplinire mai bine ce ai început. Singur decizi, singur clădești pas cu pas noile proiecte, singur stabilești ce ai de făcut, pentru că ai cele mai bune idei pentru a ajunge la scopurile tale.

Dacă activitatea îți permite, măcar uneori, să fii singur cuc, profită de singurătate, pentru că roadele vor fi excelente!