NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscop saptamanal ACVARIA


SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Schimbarea pe care trebuie s-o decizi acum nu trebuie făcută oricum sau cum o fi, ci în urma unui proces serios de analiză. Deschide bine ochii, lasă emoțiile pe un plan secund, pentru că data aceasta doar creierul limpede, eliberat de orice influența din afară, poate face cea mai corectă alegere.

Ai analizat suficient de mult situația, ai adunat multe informații, din toate direcțiile, ai privit problema și dintr-un unghi, și dintr-altul, deci se presupune că ai înțeles exact cum stau lucrurile și știi ce ai de făcut. Nu mai amâna, momentul e bun pentru a trasa clar o direcție, una care știi foarte bine unde duce.

Nu ești influențat nici de iluzii, nici de povești idealizate, nici de imagini false. Nu ești nici credul, nici impresionabil, deci… mai rar asemenea luciditate din partea ta! Dacă cineva încearcă să te inducă în eroare acum cu cine știe ce gogomănii, vei riposta dur, arătând că nu poți fi păcălit, că nimeni nu te duce pe tine acum cu zăhărelul, ci adevărul absolut… e la tine.

Da, sună pompos, dar dacă ar fi să te compari cu alții care încă aleargă după himere, care mai cred în basme frumoase, care stau ascunși sub un văl de minciună, doar tu ești cel care vede lucrurile realist, exact așa cum sunt. Nu te amăgești singur și nici nu permiți altora să te amăgească, și bine faci, pentru că atitudinea aceasta te ajută să vezi și să faci lucrurile corect.