NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Ai ocazia de a te relansa, de a începe o viață nouă, de a porni într-o direcție pe care înainte nu aveai curajul să pornești, dar, deși ești puternic din fire, de data aceasta îți dai seama că renașterea aceasta – deși necesară și dorită – nu e deloc ușoară.

Vine la pachet cu sacrificii, cu eforturi, cu decizii greu de luat, de aceea nu știi cum să abordezi problema. Nu exagera gravitatea acestui moment, pentru că deții toate resursele pentru a o lua de la capăt acum, când sună clopoțelul schimbării, pentru că, dacă pierzi startul acum, vântul prielnic din acest moment, altădată s-ar putea să fie și mai greu.

Acceptă impulsul, stimulentul, saltul înainte, lasă-te atras de noile orizonturi, convins că te vei descurca de minune, oricât de greu ar fi drumul. Nu zice nimeni că ți se oferă pe tavă, ești conștient că e greu, dar îți dorești enorm schimbarea și acum e momentul!