NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Lumea te știe un bun lider, un conducător curajos, dar prea puțină lume știe că poți fi și un militant care face tot posibilul pentru a obține ceea ce dorește.

Asta demonstrezi acum, că nimeni și nimic nu te poate opri din evoluția ta atunci când ți-ai setat un țel în care crezi. Faci tot posibilul pentru a-l vedea materializat și dai deoparte orice obstacol, dacă ți se pune pata, la modul cel mai pozitiv posibil.

Ești capabil să te lupți cu toți care ți se opune, nu ții cont de opreliști, de refuzuri, de amânări, ci dimpotrivă, acestea te ambiționează și mai tare, ca atare săptămâna aceasta dai dovadă de o încăpățânare constructivă care te ajută să ajungi acolo unde ți-ai propus. Cu cât sunt mai dure obstacolele care ți se ridică în cale, cu atât mai mult voința ta se întărește!