NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 15-21 octombrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 15-21 octombrie 2018

Te arunci în gol într-o aventură care da, poate îți promite multe și te atrage ca un magnet, dar nu ți-ai luat totuși măsuri de precauție! Situația de față seamănă un pic a sport extrem, o escaladă pe clădiri fără corzi, dar oare e bine așa? Cineva îți spune că riști enorm, că nu ai analizat situația din toate direcțiile, că e o nebunie ce faci!

Curajul tău frizează inconștiența, dar așa ești tu, imprudent când îți place ceva atât de mult! Simți că e o șansă care nu poate aștepta și, dacă nu îi dai curs chiar acum, când e în fața ta, nu se știe dacă va mai veni vreodată.

Poate nu ești genul care stă să gândească o lună până dă un răspuns, nici genul care spune nu înainte de a încerca, de aceea preferi să faci ceva, orice, și abia după aceea să analizezi situația. Riști, dar altfel cum să câștigi?