GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, fii tu factorul de acțiune în orice plan al acestei săptămâni, nu aștepta de la alții invitația, stimulentul sau startul. Chiar tu ești sursa celor mai bune reușite dacă treci la fapte, deci nu sta, nu aștepta, nu pretinde minuni din afară. Ai putea da startul unui proiect nou care se potrivește perfect pe stilul tău de a fi – dinamic, tonic, provocator – deci apleacă-te asupra noului sens cu entuziasm. Vor evolua foarte repede și bine toate, încât nici ție nu-ți vine a crede ce bine merge treaba, dar la baza acestei reușite nu e altceva decât implicarea ta.

Ești lider înnăscut, se știe, ca atare preia tu frâiele oricărei noi activități și condu-i și pe alții spre succes. Nimeni nu e mai potrivit ca tine în postura de coordonator, deci hai, fă un pas în față și spune-le și altora ce să facă. Nu rămâne doar la stadiu de comandant, care dă ordine, ci pune și tu, efectiv, mâna pe unelte, să clădești succesul alături de ceilalți. Ești și lider, și executant deopotrivă.

NU face însă exces de zel și risipă de resurse, pentru că orice acțiune care arde prea intens – o iubire, un vis, un proiect profesional – riscă să rămână repede fără combustibil. Să fii entuziast și pasionat de ceea ce faci e minunat, dar și ce-i prea mult strică, pentru că riști să-ți pierzi repede interesul.

Administrează-ți cu grijă resursele, nu miza tot pe o carte, nu aprinde toate motoarele din prima, pentru că e cale lungă până unde ți-ai propus. Dacă tu dai totul din start, pe ce te vei mai baza mai târziu? Ia-o mai ușurel!