GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Ai prea multe pe cap și nu știi cum să le mai faci față. Stresul se instalează în mintea ta și te face să te îndoiești de orice. Chair dacă ar veni spre tine soluții bune, sfaturi folositoare, informații utile, nu prea știi să le valorifici din cauza grijilor copleșitoare.

Nimic nu e atât de grav pe cât ai fi tentat să le vezi tu, dar nu ești în cea mai bună formă psihică și mentală și peste tot vezi doar ce lipsește nu ce există. La tine, frazele vor începe cu: nu e una, nu e alta, și nu cu cât de multe alte resurse ai totuși la dispoziție. Dacă ai lupta cu aceste gânduri negative, ai vedea că totul are rezolvare, dar nu prea reușești să descoperi și jumătatea plină a paharului când grijile sau fricile te năpădesc.

Vreo două nopți devin nopți albe, nici nu te poți odihni din cauza gândurilor și problemelor, dar nu cumva le analizezi tu prea în detaliu? Nu cumva diseci tu prea mult firul în patru? Sigur asta e, deci adu-ți aminte că unele probleme merită tratate și cu un dram de detașare, de indiferență, de umor, ca și cum nici n-ar fi. Nu lua totul atât de în serios, pentru că, dacă sapi cu orice preț după belele, chiar că le găsești!