NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop Saptamanal Leu
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Ești în fața unei noi aventuri care, momentan, nu prea știi încotro duce. Ești totuși dornic să pornești la drum, curios, entuziast, ca la orice început de drum, și ești gata să investești tot ce ai mai bun pentru succesul final.

E cale lungă până la capăt, ești conștient de asta, dar cât timp interesul tău se menține la cote maxime și cât timp te implici total în ceea ce ai de făcut, rezultatele nu pot fi decât excelente. Partea bună e că, pe parcurs, apar tot felul de informații noi care te motivează și mai tare, deci nu ai de ce să scazi ritmul de evoluție.

La fiecare pas, culegi succese unul după altul, iar aceste mici realizări de pe parcurs sunt combustibilul cel mai potrivit pentru a merge mai departe. Abia aștepți să ajungi la destinație, dar până atunci pui cărămidă după cărămidă pentru ceea ce vei culege la capăt. Dacă mai vin și stimulente din jur, cu atât mai bine!