GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU * Horoscopul saptamanii 1-7 octombrie 2018

Horoscop Saptamanal Leu

SAPTAMANA 1-7 octombrie 2018

Simțeai că ți se pregătește ceva, că se umflă încet-încet un balon care, la un moment dat, tot ar fi făcut poc. Se umple paharul, se întinde coarda, arde fitilul, spune-i cum vrei, pentru că exact acesta e sentimentul care te încearcă acum, că nu mai e mult și totul sare în aer.

Evident că ți-e puțin frică, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi, că nu știi cât mai e până ce bomba explodează. Și chiar va exploda, pentru că totul ajunge într-un punct de maxim și nu mai poate continua la fel.

Pregătește-te deci pentru o răsturnare de situație, pentru o surpriză de proporții, pentru o schimbare radicală de sens, care te obligă s-o iei în cu totul altă direcție, probabil chiar de la zero.